Dragi colaboratori, pe langa informatiile postate pe acest blog, esentiala este si participarea in fiecare seara la conferintele WEB, unde fiecare prezentare este importanta si unde veti invata lucruri noi pentru afacerea dvs.!

luni

Bine ați venit în "Raiul cumpărătorilor"!

Cine s-a gândit vreodată că poate câştiga bani mergând la cumpărături?
Toată lumea și-ar dori acest lucru. Dacă faceți parte din marea majoritate a persoanelor care consideră că visele nu devin niciodată realitate, avem vești bune pentru dumneavoastră.

Combinând o vastă experiență în domeniul relației cu clienții, marketing și publicitate, am creat Shopping Center Network, soluția optimă pentru clienții aflați în căutarea unor reduceri și a vânzătorilor aflați în căutare de clienți. Suntem rețeaua de cumpărături care se dezvoltă cel mai repede, având la ora actuală peste 39.000 de membri înscriși în România, începând din 26 octombrie 2010.

În cadrul rețelei noastre beneficiați de gratuitatea calității de membru, de reducerile speciale oferite de partenerii comerciali şi primiţi câştiguri după persoanele înscrise de către dumneavoastră în sistem. Acesta este motivul pentru care ne place să fim supranumiți “Rețeaua Socială de Cumpărături”.

Este atât de simplu! Vă înregistrați gratuit și trebuie doar să folosiți ID-ul de membru la cumpărăturile de zi cu zi, la partenerii noștri comerciali, pentru a vedea rezultatele imediate în contul dumneavoastră. Informați-vă prietenii și cunoștințele despre această posibilitate și profitați de beneficii.

Vă așteaptă sute de magazine partenere! Iar pentru cei care văd o oportunitate de câștig în plus, avem o mare surpriză...

Nu degeaba motto-ul nostru este Câștigi cheltuind”.


 Esti multumit de castigurile tale ?
Esti platit la adevarata valoare ?
Iata o solutie la indemana:

Tot ce consumi: alimente, îmbrăcăminte, vacanţe, combustibil, telefonie, taxi, distractie, etc... contribuie de acum la alimentarea contului tau de rezerve.

Doar iţi faci cumpărăturile şi
... povesteşti cum iti merge.

Fără demonstraţii de produse, fără vanzări, fără taxe.
Şi cel mai important, fără să trebuiască să convingi pe cineva.

Intreaba-te daca:
 - Oamenii fac consum si cumparaturi,
- Oamenii doresc discounturi,
- Oamenii vorbesc intre ei si-si recomanda ce le place,
Si cel mai important - intreaba-te daca ... comerciantii isi cauta clienti noi.

Toate castigurile provin din discounturile negociate de aceasta asociatie pentru cumparaturile noastre. Toata lumea benecifiaza de inscriere gratuita.

Revolutionar!
Pentru prima dată primeşti comision şi din consumul celor inscrişi ÎNAINTEA TA !  
(sistem binar)
Iti reamintesc, toti acesti bani provin din discounturi. Nu trebuie sa scoti nimic in plus din buzunar.


Pe langa cele de mai sus, mai exista si partea de afacere si cariera in SCNet.  Mai multe detalii gasiti pe SCNET ROMANIA

Distractie plăcută la cumpărături!
Echipa Shopping Center Network ® vă doreşte mult succes!

vineri

Intrebari si raspunsuri

- SCNet este o afacere serioasa ?
  Poti gasi SCNet inregistrata pe www.listafirme.ro si de asemenea poti cauta si pe google sau youtube pentru a te edifica.

- Cine ma ajuta ?
Eu personal, linia de indrumatori, seminariile, si
prezentarile online in fiecare zi pentru invitatii tai cu acces chiar din din pagina lor, sau  >direct de aici < 

- Unde pot vedea magazinele partenere?
 In pagina www.scnetromania.com oricine poate vedea partenerii comerciali chiar daca nu este inscris. Acceseaza rubrica "parteneri" de pe partea stanga, apoi "tabel parteneri".

- Am fost la cumparaturi si vanzatorul nu stia nimic despre SCNet.
  Exista situatii cand un nou partener comercial SCNet are  zeci, sute de angajati care lucreaza in ture si referentul inca nu a reusit sa-i instruiasca. Verifica daca respectivul comerciant are afisat la intrare Logo-ul "Partener SCNet". Pentru orice nereguli semnaleaza la info@scnetromania.com sau la indrumatorul tau.

- M-am inregistrat mai demult si nu ma mai pot loga.
  Este foarte posibil sa ai o conexiune slaba la internet si prea multe ferestre deschise. Mai este posibil ca in acel moment sa fie foarte multe accesari si aceasta este de fapt o protectie a serverului. Incearca din nou peste cateva secunde sau minute.

- Pentru ce trebuie CNP-ul ?
  Scnet este inregistrata la Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu numarul 19370.
  Fara CNP nu se poate desfasura o relatie legala intre tine si SCNet. SCNet va plati 16% impozit la stat din toate castigurile tale. Mai multe detalii in www.scnetromania.com > protectia datelor (jos).

- Cum procedez ca sa primesc comisioanele?
  Logheaza-te > informatii utile > descarca > Procedura de retragere comision


- Nu mai stiu parola.
  Apasa butonul "am uitat parola". Vei primi o parola noua.

- Noua parola nu merge.
  Acest lucru se intampla extrem de rar. Daca totusi se intampla, este foarte posibil sa ai o conexiune slaba la internet si prea multe ferestre deschise. Mai este posibil ca in acel moment sa fie foarte multe accesari pe site. De asemenea este posibil ca sistemul sa fie inchis temporar pentru upgrade-uri. Incearca din nou peste cateva minute.

- Unde vad cumparaturile mele?
   Logheazate-te > datelele mele > cumparaturile mele. Alege intervalul de la / pana la si apasa "cautare".

- Am facut o cumparatura si aceasta nu apare in biroul virtual.
  SCNet factureaza in data de 5 si 20 ale lunii. Dupa facturare comerciantul are la dispozitie 8 zile lucratoare pentru achitarea facturii. Verifica mai tarziu. Sau...
  Este posibil ca atunci cand ai dat id-ul sa fi gresit o cifra si cumparatura ta sa apara la o alta persoana sau la un id inexistent. Veifica corectitudinea id-ului tau ori de cate ori faci o cumparatura. Trecet-ti tu personal id-ul pe bonul de casa si da-l vanzatorului sa-l stampileze. Semnaleaza indrumatorului tau orice neregula sau la info@scnetromania.com

- A trecut foarte mult timp de la cumparatura mea si totusi aceasta nu apare in biroul virtual.
  Te rugam sa trimiti dovada cumparaturii tale la info@scnetromania.com sau la indrumatorul tau.

- In dreptul cumparaturii mele in biroul virtual apare: Inregistrat, Facturat sau Realizat. Ce inseamna?
  Inregistrat: Comerciantul a inregistrat cumparatura ta in biroul sau virtual
  Facturat: SCNet a trimis factura comerciantului si urmeaza a fi platita in 8 zile
  Realizat: Comerciantul a achitat factura si comisioanele s-au distribuit conform planului de marketing. Verifica Cont Restituire si Cont Acumulare.

- M-am inregistrat si nu stiu ce trebuie sa fac. Cum aflu mai multe?
  In pagina www.scnetromania.com > Atentie Start gasesti toate detaliile. Vezi filmul de prezentare de la "Galerii 3D" , asista la webconferinte, contacteaza-ti indrumatorul.


- Nu stiu cine imi este indrumator / Nu-mi place indrumatorul meu.
  Iti poti alege orice alt indrumator din linia ta ascendenta. Solocita datele de contact ale indrumatorilor tai la info@scnetromania.com

- Vreau sa merg la SCNet Day. Cum procedez ?
   1.Logare > Informatii Utile > Descarca > Formular SCNet Day .
   2.Completati acest formular, scanati si trimiteti la info@scnetromania.com.
   3.Veti primi factura de la SCNet pe e-mail, o achitati la UniCredit bank.
   4. In maxim 48 de ore verificati existenta banilor in "cont intermediar" dupa care emiteti vaucer: Apasati la Comenzi > bifati Shopping Center Network > Continua > Comanda vaucer online > Continua > Introduceti valoarea vaucerului > Continua > Foloseste > Mai departe pentru verificare > Continua > Accept > Continua > Preluati pdf pe care il scoateti la imprimanta si il prezentati la seminar  ( vezi video http://www.youtube.com/watch?v=1L7hQfnEmSE )

- Ce inseamna Cont Intermediar ?
  Aici vedeti banii dvs incarcati din cash in bani virtuali (pentru vaucere si/sau pp-uri). Pentru a incarca bani in acest cont completati Formular Comanda, trimite-ti-l la info@scnetromania.com si asteptati factura de la SCNet pe mail. Mergeti sa o achitati la UniCredit bank (comision zero). In maxim 48 de ore veti gasi banii in Cont Intermediar

- Ce inseamna Cont Acumulare ?
  Aici vezi banii tai acumulati din toate discounturile ce depasesc 4 %. De exemplu, te-ai cazat la un hotel cu discount 35% si ai platit 100 lei. Tot ce depaseste 4%, in cazul nostru 31 lei, intra in acest cont. In momentul in care ai acumulat 220 lei primesti o "Participare Profit" cate intra in arborele binar si genereaza in timp castiguri pana la 2200 lei, conform Planului de Marketing.

- Ce inseamna Cont Restituire?
  Aici se aduna toate restiturile din cumparatura ta 1 % si din cele 4 nivele formate dupa tine cate 0,5%

- Ce inseamna Cont Comision?
  Aici se aduna toate comisioanele tale cash din sistemul binar (2/2=44ron, 4/4=66ron, 8/8=88ron, etc) si din cairera (6,6ron/punct la nivel 1; 8,8ron/punct la nivel 2, etc) si din comisioanele din binar ale descendentilor tai directi si indirecti pana la infinit. (la nivel unu 7%, la nivel doi 9%, etc).

- Ce inseamna Cont Vouchere?
  Aici se aduna bani exclusiv pentru cumparaturi cu voucher (la fiecare 30/30 primesti 1584 lei sau mai mult, functie de clasa economica in care ti s-a dezvoltat PP-ul respectiv)

- Ce inseamna Cont Avans / Cum cheltuesc avansul ?
  Daca te-ai horatarat sa te activezi  in sistemul binar, toti banii pentru care ai obinut PP-uri devin disponibili aici imediat pentru a fi cheltuiti ca fractii la crearea fiecarui voucher.

-Cum imi vad colaboratorii ?
  Logare > Datele mele > Lista colaboratori > introduceti numarul de linii > Reincarca

- Cum aflu din ce localitate este un colaborator ?
  Logare > Datele mele > Cauta Colaboratori > introduceti numele in campul "cautare" din dreapta si asteptati

- Cum aflu toti colaboratorii dintr-un oras / judet ?
  Logare > Datele mele > cauta Colaboratori > treceti orasul sus > Cautare

- Ce este un voucher si cum se face?
  Ai observat la anumite magazine afisat pe usa diverse tichete cadou gen GustoPass sau de alt tip. In acelasi mod te poti prezenta cu vouchere SCNet emise de tine din biroul virtual. Scoti acest voucher la imprimanta si te prezinti cu el la magazin. Comerciantul primeste unul identic cu aceleasi coduri de siguranta -cifre si litere - si in maxim o zi bancara are si banii in cont. Cheltuiesti acest voucher ca un tichet de masa oarecare. Este valabil doar insotit de cartea de identitate si numarul tau ID scnet.

- Nu am card SCNet. Cum obtin unul?
  Logheaza-te > date personale > Creaza card. Vei primi un fisier in format .pdf pe care il poti scoate la imprimanta si il poti plastifica, sau il poti introduce direct intr-un ecuson tip abonament. Mai poti solicita card de la SCNet la pretul de 5 lei sau indrumatorul tau iti va da un card tip blank pe care trece numele tau, site-ul si id-ul tau. Asemenea "blank-uri" se pot cumpara la set de 100 bucati pret 30 lei.
 Nu cardul in sine este important, ci numarul ID trecut pe el.

- De ce ar semna un comerciant parteneriatul cu SCNet?
  - SCNet va face reclama gratuit acestui comerciant pe site si prin newsletterele trimise cumparatorilor.
  -. Comerciantul va primi un numar de clienti care in alte conditii probabil ca nu l-ar fi cautat niciodata. Clientii multumiti de restituirile banesti SCNet vor recomanda cu caldura acest comerciant.
  -. Prin emiterea de vaucer, comerciantul primeste bani in cont inainte ca clientul sa faca cumparatura. Va avea siguranta fidelitati acestui client si poate folosi deja acesti bani inainte ca clientul sa vina sa-si ia produsele/serviciile respective.
  -. Chiar daca inca nu sunt cumparatori in orasul respectiv, Comerciantul isi asigura un loc asigurat in SCNet. Pentru ca SCNet nu accepta decat 10% din comerciantii dintr-o zona pe un anumit domeniu. Daca o alta firma va dori sa fie in SCNet aceasta va fi acceptata doar daca este la o distanta suficienta incat sa nu o incurce pe cealalta, fie nu va fi deloc. (in orasele mici)
  -. Comerciantul nu risca nimic deoarece nu plateste nimic. Comisionul de publicitate platit catre SCNet (cel afisat pe site +TVA) este achitat din banii clientului si doar dupa ce s-a efectuat tranzactia = eficienta 100%. Nu necesita un buget suplimentar pentru publicitate.
  -. Un comerciant inteligent isi va inscrie gratuit angajatii si parteneri de afaceri in SCNet. In acest mod, chiar daca aparent este o pierdere prin faptul ca va plati catre SCNet procent, patronul va incasa 0,5% din TOATE cumparaturile acestora, ale familiilor lor, ale partenerilor de afaceri, ale clientilor si ale descendentilor lor, pe 4 nivele, orice ar cumpara si de oriunde din SCNet. (vezi prezentarea afacerii- modulul 1)

- Cum devin devin referent ?
  Trebuie sa ai minim 25 de cumparatori inscrisi in echipa ta, directi si indirecti. Vezi cand si unde este urmatorul curs de referenti (vezi Logare > informatii Utile > Seminarii). Pentru a te programa trebuie sa bifezi asta in formular participare la SCNet Day (Logare > Informatii Utile > Descarca > Formular SCNet Day) sa-l scanezi si sa-l trimiti la info@scnetromania.com cu minim 2 zile inainte. Participarea la curs este gratuita si independenta de seminar.

-Ce este mai important? Sa pun PP-uri (pozitii) in sistemul binar sau sa merg la SCNet Day ?
  Amandoua sunt la fel de importante. Totusi, daca ai aceasta dilema mergi mai intai la SCNet Day sa te edifici in privinta afacerii.Astept mai departe sugestii si alte intrebari

sâmbătă

Shopping Center Network Romania

Vreau sa mentionez inainte de a intra in detalii, ca aceasta oportunitate este una unde NU TREBUIE SA DAI NICI UN BAN, TOTUL E GRATIS !!

Este vorba de o firma internationala (SCNet sau Shopping Center Network), care face legatura intre 2 mari entitati:
1 - clientii (care pot fi persoane fizice sau juridice)           
2 - partenerii comerciali (firmele de servicii sau produse)

Mecanismul sistemului este urmatorul:

     SCnet va face contract cu diversi parteneri comerciali din TOATE domeniile de activitate (alimentare,statii peco,supermarketuri,magazine specializate pe diverse produse si servicii), care vor oferi un anumit discount tuturor clientilor care cumpara de la ei. De ce? Pentru ca vor fi direct interesati sa o faca, dar despre asta putin mai incolo.
Din luna noiembrie 2010 au inceput negocierile si semnarea contractelor cu firmele care doresc sa intre in sistemul SCNet. Nu vor fi foarte multe din prima zi, dar intr-un timp nu foarte lung, va fi acoperita toata tara si toate domeniile.
Sa va dau un exemplu: CORA (un supermarket mare la nivel de tara) care sa zicem ca va oferi 10% discount.
Daca tu, client (din sistemul SCNet), vei cumpara de la CORA orice produs (NU esti obligat la nimica)... sa zicem ca iei luna asta de 1000 RON.
10 % din 1000 RON inseamna 100 RON, va plati partenerul comercial firmei noastre SCNet care iti va returna tie 1% din totalul cumparaturilor tale, adica 10 RON. Tu vei plati toti banii cand cumperi, dar te vei identifica printr-un COD (un numar de ID) si cei de la CORA vor contabiliza cumparaturile tale, codul 38668 de ex, a cumparat luna asta de 1000 RON.
Cei 10% care ii ofera CORA, se vor imparti in felul urmator:
- 1 % se intorc la tine, luna urmatoare (deci 10 RON din totalul de 1000RON)
- 1 % merg la SCNet pentru administrare si alte cele (dar daca procentul oferit de firme e mai mic de 4%, SCNet NU ia nimic)
- 2 % merg pe structura in sus .. si iti voi explica imediat despre ce e vorba.
- si restul de 6 %  se intorc tot la tine, sub forma de vouchere de cumparaturi, care se vor strange intr-un cont virtual si se vor distribui sub un sistem Binar. Despre asta mai tarziu...

Sa iti explic ce e cu cei 2%
Odata inscris ca si client in SCNet, vei primi un link (pagina web sau birou virtual) cu numele tau de utilizator, pe care daca il vei da la cunostinte, ei la randul lor se pot inscrie in SCNet (NUMAI prin recomandare se poate inscrie oricine) iar acestia vor fi inscrisi in echipa ta de colaboratori, beneficiind de aceleasi avantaje, disconturi ca si tine.
Ei la randul lor vor inscrie pe altii si tot asa mai departe (bineinteles numai daca vor sa isi extinda echipa)
Avantajul e ca vei primii 0,5% pe viata, din cumparaturile tuturor persoanelor inscrise de catre tine in mod direct, sau persoanele inscrise de catre directii tai si tot asa pe 4 nivele in jos...si crede-ma aici se vor invarti bani foarte frumosi.
Exemplu:
Tu personal inscrii intr-o saptamana 10 persoane, iar toti inscrisii tai iti vor urma exemplul in urmatoarele 3 saptamani, asta insemnand ca la sfarsitul celor 4 saptamani in echipa ta de colaboratori pe patru nivele vor fi spatamana 1=10 persoane, saptamana 2 = 100 persoane, saptamana 3 = 1000 persoane, saptamana 4 = 10000 persoane... si incep cumparaturile...
In medie 1 persoana pe luna cheltuie aprox. 500 Ron doar pe strictul necesar, cumparaturile de zi cu zi (mancare,combustibil...eventual haine dar aici deja vb de sume mai mari decat 500 Ron in total si inca nu am vorbit de un televizor, o mobila si alte produse care le mai achizitionam ocazional)
Aceste 10000 de persoane in luna X cheltuie 500 Ron / persoana = 5000000 Ron
Pentru faptul ca aceste cumparaturi s-au facut datorita tie, prin persoanele inscrise si structura ta din SCNet, vei primii cele 0,5% din cumparaturile totale facute prin sistemul SCNet de catre structura ta, asta insemnand 25000 Ron...NU NU ESTE O GRESEALA DE TIPAR....fa si tu calculul.
De mentionat este ca cei 0.5% NU ii vei lua de la prietenii tai, acei bani sunt platiti de firmele partenere din sistemul SCNet unde ne facem cumparaturile.
In concluzie 0.5 % pe 4 nivele, inseamna exact cei 2% de care iti ziceam ca merg pe structura in sus.

Cum se face contabilizarea cumparaturilor:
Fiecare client, are un ID (ex: 38668) prin care e identificat in sistemul SCNet.
Cand mergi la un magazin sau firma partenera sa cumperi ceva, vei avea si un CARD primit de la SCNet cu care te vei indentifica, sau la magazinele mici care nu vor avea POS-uri adica aceste aparate care citesc acele carduri, te vor nota pe un caiet (ID-ul si suma cumparaturilor din ziua X), ulterior urmand ca sa introduca datele in pagina personala a fiecarui magazin.
La sfarsit de luna, SCNet emite factura tuturor magazinelor cu valoarea discountului oferit in functie de cumparaturi.
SCNet primeste banii si ii distribuie (1% cumparatorilor, 1% ii ramane, 2% pe structura in SUS si restul, tot cumparatorilor sub forma de vouchere)
... Si in fiecare luna, totul se reia :)

 Avantajele inscrerii in SCNet:

- inscrierea este GRATUITA, atat pentru clienti cat si pt partenerii comerciali
- primesti 1% din cumparaturile tale personale + 2% de pe cele ale celor de pe structura
- castigi si de pe pozitiile care se sting cat si de pe sistemul de cariera.. + alte premii, excursii, cadouri...etc.
- pana la urma se va inscrie (aproape) TOATA Romania. Avantajul tau, ca ai ocazia sa fi un deschizator de drum
- NU ai nimic de pierdut, NUMAI de castigat

 Despre Partnerii Comerciali:

      Partenerii comerciali, vor fi din TOATE domeniile de activitate, incepand cu cele prioritare si uzuale (alimentatie, farmacii, utilitati) si continuand cu orice alt domeniu: imbracaminte, incaltaminte, cosmetice, bijuterii, diverse servicii, telefonie mobila, fixa, internet, combustibil, etc.
In cele din urma TOATE domeniile vor fi acoperite de parteneri comerciali.
DAR, nu se vor inscrie TOATE firmele din TOATE domeniile de activitate, pentru a se pastra concurenta care e foarte benefica pentru noi, cumparatorii.
Astfel, se vor inscrie MAXIM 10-15 % dintr-un domeniu de activitate dintr-o zona.
De ex, daca la tine in cartier sunt 10 farmacii, se vor inscrie vreo 2 sau max 3 ... pozitionate in zone strategice, sa nu fie una langa alta.
TOTI partenerii comerciali vor fi alesi cu grija, sa fie firme de calitate, cu produse/servici de calitate, preturi bune si sa fie multumiti clienti de ele.
Avantajele daca cunosti patroni de firme sau ai tangenta cu firme mai mici sau ma mari:
- daca tu inscrii o firma sau cu ajutorul tau se ajunge la un patron de la o firma si se va inscrie, patronul pe langa ca va inscrie firma, se va inscrie si el ca si client, iar el la randul lui va inscrie toti angajatii, partenerii, etc.. bineinteles toti vor fi in ehipa ta.
- pe langa asta vei avea un anume procent si din tot rulajul care il face acel magazin cu clientii lui, NU doar cei inscrisi de tine, ci ORICARE din Romania.

Sa luam un alt exemplu:

- vei inscrie 20 persoane (dar orice persoana fara prea mult stres ar putea inscrie 50-100 pers)
- din cei 20 inscrisi. sa presupunem ca nu toti iti vor urma exemplul, nu se implica atat de mult...si vor inscrie fiecare doar cate 5 persoane...asta inseamna deja 100 persoane ...
- daca si acestia vor inscrie la randul lor cate 5...deja sunt 500 persoane...
- daca si acestia vor inscrie la randul lor cate 5...deja vorbim de 2500 persoane...
In concluzie, pe cele 4 nivele vei avea 2500 persoane...fara prea mult efort, o structura semnificativa
Sa presupunem acum...ca fiecare dintre cei 2500 vor cheltui lunar cate 200 RON...desi unii isi vor lua o mobila sau un LCD...deja sunt cateva zeci de milioane...sau si daca nu vor abuza, pentru cumparaturile de zi cu zi, lunar deja se duc cateva milioane bune...
Deci 2500 oameni x 200 RON = 500.000 RON, rulaju lunar.
Daca tu vei avea 0.5 % din acestia, inseamna ca vei avea un castig lunar de pe structura de: 2500 RON.
Si astea sunt calcule destul de reduse.. dar gandeste-te daca de exemplu tu inscrii 50 persoane si fiecare inscrie cate 10-20 ... sau chiar 50 ...
Fa si tu calculele pentru tine...joaca-te putin cu idea si cu numerele...
Gandeste-te ca aceste castiguri sunt doar din cei 2%...castiguri mari o sa vina si din voucherele de cumparaturi care se genereaza in sistemul Binar...

     Vor incepe seminarii si prezentari in tara...acolo vei putea merge si tu impreuna cu invitatii tai sau iti poti trimite prietenii din alte zone sa vada oportunitatea, sa se inscrie sa devina un colaborator de al tau.
Informatii suplimentare gasesti si pe pagina web de mai jos, unde te poti si inregistra.

www.scnetromania.com/iuliangociuLa fel vei avea si tu un link personal prin care sa inregistrezi si tu pe altii.


Pentru orice fel de intrebari, nu ezita sa ma contactezi.

Esti binevenit in echipa SCNet.

Vrei afacerea ta?

Vrei sa fii propriul tau sef si sa dispui dupa dorinta de timpul tau? O afacere pe cont propriu este solutia la indemana daca esti o fire independenta si intreprinzatoare. Totusi, inainte de a renunta la actualul job, alege in cunostinta de cauza noul tau drum in cariera si pune in practica acele idei de afacere care ti se potrivesc si iti pot aduce implinirea profesionala.  
Spre exemplu, o idee de afacere usor de pornit este una in sistem MLM in care nu trebuie sa platesti taxa de inscriere, sa nu investesti bani, sa nu vinzi produse sau sa ai alte obligatii. Oare exista asa ceva?
 Da exista si este testata de mine, de altii si care s-a dovedit a fi banoasa. Ca sa pornesti o astfel de afacere nu ai nevoie de un capital de pornire de cateva mii de euro pe care fie sa ii ai in cont, fie sa ii obtii printr-un credit. Daca vrei sa investesti (sa iti iei avans la cumparaturi pentru a iti dezvolta afacerea mai repede) totul merge bine, recuperezi investitia in afacere rapid si obtii profit. Asta daca tii legatura cu instructorul(cel sub care te-ai inscris) si iti ajuti oamenii tai, iar in cel mai rau caz, adica fara sa investesti afacerea ta va prinde aripi cu ajutorul oamenilor pe care ii  inscrii gratuit. Acestia nu trebuie sa fie multi neaparat, putini dar sa faca constant ce ai facut si tu, adica sa inscrie alte persoane. Problema, adesea, nu se rezuma la bani, ci la lipsa de motivatie, de disciplina si capacitatea de a-ti gestiona timpul acordat persoanelor inscrise. Informandu-le despre noi Parteneri, invitatii la seminarii si conferinte. Veti observa reactia acestora fata de afacerea in care s-au inscris si motivatia lor de a o dezvolta. Un singur lucru am de precizat in legatura cu furnizarea de informatii si anume ,, Nu faceti spam si nu insistati prea mult in a convinge o persoana sa faca afacerea pe care o promovezi daca aceasta pare dezinteresata.”
 
Primii pasi pentru o afacere proprie              
·         Ce-ti doresti, independenta sau siguranta financiara?
Raspunsul la aceasta intrebare reprezinta un prim pas in alegerea unei cariere construita pe o afacere personala. Siguranta financiara, in anumite conditii, poate fi obtinuta atunci cand ai un job (bineinteles, tii cont de tipul de companie, puterea economica a firmei, tipul postului etc.). Independenta presupune sa nu mai ai sef si sa lucrezi ca liber profesionist, dar exista riscul sa ai mai multi sefi decat ai fi crezut.   

Din pacate, putine cursuri care te invata cum sa devii manager iti explica si care sunt abilitatile de care ai nevoie si ce trebuie sa stii pentru a deveni proprietar de afacere.
 
 
 
·        
 Poti sa realizezi singur un proiect de afacere?
Daca pornesti de la o idee proprie de afacere, toata organizarea, de la concepere, impartire pe etape si pana la gestionarea timpului va depinde numai de tine. Daca nu ai o idee de afacere, exista si varianta lucrului intr-o retea Multi Level Marketing sau Network Marketing. Acesta din urma ofera autonomie (adica nu ai sef si muncesti in ritmul tau), un mentor si rezolvarea aproape in totalitate a problemelor date de documente, de procesarea comenzilor, distributie si contabilitate prin sistemele software ale marketingului in retea.
·          
Ai “simtul afacerilor”?
Un “simt al afacerilor” se traduce prin atragerea de noi clienti si mentinerea celor vechi. Pentru a reusi intr-o afacere, trebuie sa ai cunostinte de contabilitate, management, vanzari, serviciu client, promovare si multe altele. Daca nu detii astfel de abilitati, gandeste-te cum le poti obtine pentru propria afacere - fie te instruiesti, fie contractezi servicii oferite de altii.
·          
Stii sa manevrezi riscurile financiare?
Orice afacere are suisuri si coborasuri. Uneori va trebui sa platesti un furnizor inainte de a incasa platile de la client.
·        
 Poti sa iei decizii repede sub presiune si pe proprie raspundere?
Analizezi toate optiunile pentru a minimaliza riscurile intr-o afacere? Odata ce ai luat o decizie, nu mai sta sa te gandesti daca a fost cea mai buna si mergi mai departe -  daca ai curajul de a infrunta riscurile care pot aparea, gandeste-te la o afacere pe cont propriu, altfel poate iti este mai bine intr-un job bine platit.
·        
 Te descurci cu diferite tipuri umane, cu diferite temperamente?
Ca orice posesor de afacere, va trebui sa interactionezi cu clienti, furnizori, angajati si functionari publici. Fiecare este diferit si trebuie sa stii sa lucrezi si sa negociezi cu orice persoana care iti poate influenta mersul afacerii.
·          
Nu renunta pana nu-ti atingi obiectivele
Daca prima afacere nu functioneaza, te descurajezi sau o iei de la capat? Te motiveaza fiecare reusita, oricat de mica ar fi? Ai tendinta de a renunta la vacante si la week-end-uri pentru a lucra la diverse proiecte? Propria afacere inseamna multa munca. O pauza poate insemna multe contracte pierdute. Totul depinde numai de tine -  chiar daca ai angajati, trebuie sa-i supraveghezi si esti responsabil pentru ei!
·        
 Stii sa impaci viata profesionala cu cea de familie?
In primii ani, orice afacere iti va solicita toata atentia, dupa care te vei obisnui cu acest ritm de lucru si vei uita sa-ti mai iei o vacanta. In plus, s-ar putea sa ai unele dificultati financiare pana sa apara rezultatele muncii tale, pana afacerea devine profitabila, dificultati pe care familia ta va trebui sa le indure. Uneori nu stii unde se termina munca si unde incepe timpul liber. Angajat fiind, ai un program prelungit la job? Incearca sa-ti imaginezi cum este sa ai responsabilitatea intregii afaceri! Nu in ultimul rand, inainte de a porni o afacere, calculeaza-ti resursele si vezi cine te va sustine pana vei ajunge sa obtii un profit si sa-ti amortizezi cheltuielile.
Odata ce ai gasit raspunsul la aceste intrebari, ai in minte imaginea a ceea ce presupune munca pe cont propriu. Reusita in afaceri este doar pentru cei curajosi - succes!


 Iti poti deschide propria afacere. 

Eu  te voi invata cum sa incepi propria afacere si iti voi pas cu pas ce trebuie sa faci pentru a avea  succes. 

Cu ceva curaj poti fi propriul tau sef. Dar indiferent ce tip de afacere vrei sa incepi, asigura-te ca vrei sa faci asta si ca ai putea sa iti sacrifice putin din timpul tau. Nu iti promit sume importante de bani pentru a te atrage, nu am sa incerc sa te conving sa investesti bani in ceva, nu am sa iti fac eu planul tau de lucru si nu trebuie sa convingi la randul tau pe cineva de ceva. Vei fi propriul tau sef.

De unde sa incepi

Pentru a initia aceasta afacere trebuie doar sa te inscrii aici
http://www.scnetromania.com/iuliangociu.
Doar daca vei face acest pas te pot ajuta sa te asiguri ca planul pe care il vei crea este solid.

Este important sa identifici in mod clar care sunt obiectivele tale, adica poti fi simplu comparator care beneficiaza de discount la cumparaturile tale sau poti fi acea persoana care isi doreste afacerea adica sa obtina procent(bani) din cumparaturile facute de inscrisii lor pe 4 nivele.

Locatia

  Cei pe care ii vei inscrie pot fi din alt oras sau din alta tara.

Finantarea

Poti incepe chiar cu 0 ron. Nu trebuie sa platesti nimic acum si nici pe viitor. Este o afacere pe care o poate face chiar si un om al strazii. Spun asta pentru ca si acesta trebuie sa manance si sa se imbrace.
Totul porneste de la propriul consum sau de la consumul persoanelor inscrise.Povesti de succes

Ti se pare ca iti va fi greu sa iti deschizi propria afacere si ca vei avea mult de munca? Asa este. Dar rasplata pe termen lung va fi una foarte mare. Altii au reusit.

Seth Berkowitz a fondat Insomnie Cookie, 
firma care se ocupa cu furnizarea serviciilor alimentare noaptea. La inceput furniza mancare studentilor de la Universitatea din Pennsylvania. Acum, compania are 14 locatii la diferite universitati din SUA. 

Mark Zuckerberg, in varsta de 26 de ani, care a fondat 
Facebook, este un alt exemplu bun de antreprenor de succes. El a vandut o participatie de 1,6% catre Microsoft pentru 240 milioane dolari. 

Gata de actiune?

Indiferent ce afacere vrei sa incepi trebuie sa iti faci inainte un plan. Il pui pe hartie, calculezi cam cat timp ii vei acorda si pe ce persoane vei contacta. Este imposibil sa nu  cunosti minim 8 persoane. 


Cu stima, Iulian Gociu

http://www.scnetromania.com/iuliangociu

Ce inseamna sa fii membru scnet?

Descriere
In primul rand, trebuie sa sti ca in aceasta afacere NU TREBUIE SA VINZI SAU SA CUMPERI UN ANUMIT PRODUS.

Idea e sa te inscri intr-un grup de clienti permanenti si fideli unor parteneri comerciali din sistem. 

Nu exista restrictii legate de a cumpara anumite produse, valoarea cumparaturilor. Fiecare isi va face cumparaturile ca si pana acum. 

Parteneri comerciali sunt supermarketuri, magazine si furnizori de servicii existenti pe piata, de la care ne facem cumparaturile in mod uzual si acum (de genul: magazine alimentare, benzinarii, service auto, saloane de infrumusetare, magazine de mobila, firme de consultanta si altele).
Toti acesti parteneri sunt afisati pe pagina principala la sectiunea "Parteneri Comerciali" sau http://scnetromania.com/partneri.php . SCnet continua sa incheie contracte cu diversi Parteneri comerciali din toate domeniile de activitate, in baza carora Parteneri comerciali vor oferi un anumit discount tuturor Clientilor permanenti care cumpara de la ei. Toti Clientii permanenti inregistrati vor primi informatii despre fiecare nou partener comercial prin e-mail.

Cat costa inregistrarea in SCnet?

NU COSTA NIMIC

Nu exista taxa de intrare, nici taxe lunare, etc.

Tot ceea ce se leaga de calitatea de membru este gratuit si fara obligatii. 

AVETI DOAR DE CASTIGAT!


Ce obligatii exista la inregistrare?

Nu exista obligatii la inregistrare, nici cumparaturi obligatorii, nici termeni limita obligatorii, nu este obligatorie prezenta la seminarii si prezentari etc.

Daca insa veti descoperi in Shopping Center Network posibilitatea de a face afaceri, atunci va recomandam sa luati parte la trainingurile noastre si la conferintele web live.  Conferinta online live  de luni pana vineri la ora 18:30 accesand  
http://www.hotconference.com/conference,63273050 numele dumneavoastra -Iulian Gociu

Cum voi beneficia de reduceri?

Clientii permanenti si Partenerii comerciali, utilizatori ai retelei Shopping Center Network beneficiaza de reduceri dupa fiecare cumparare. 1% din aceasta reducere va fi bonificata de Shopping Center Network pentru dvs dupa cumparare, 4 x 0,5 % va fi comision de recomandare, iar restul va disponibil in contul dvs de reduceri de pe www.scnetromania.com 


Cum voi obtine venituri?

In cadrul Shopping Center Network se pot obtine venituri pe mai multe cai, fapt prezentat elocvent de planul de marketing al firmei. Se pot obtine venituri din reduceri, din comisioane de recomandare pe 4 nivele sub forma de cash si vouchere, precum si din comisioane de cariera.


Cat de mult pot castiga eu in SCNet si in cat timp? 

In acest moment, nu castigati nimic. Abia v-ati inregistrat. 

Fiecare dintre noi va castiga in functie de cat de mult munceste in SCNet. Cu cat veti avea mai multi colaboratori inregistrati de voi si in functie de cum va veti ocupa de acestia sa priceapa mecanismul SCNet si sa isi gaseasca mai departe fiecare colaboratori, cu atat veti castiga mai mult. Putin cu putin, leu cu leu, se vor aduna.

Daca nu va gasiti colaboratori veti beneficia doar de procentul de 1% din cumparaturile realizate de voi la Partenerii comerciali din reteaua SCNet, precum si din cei 6 % din discountul acumulat (dupa maturizarea pozitiilor in sistemul binar). Avantajele inscrerii in SCNet:

- inscrierea este GRATUITA, atat pt clientii permanenti cat si pt partenerii comerciali

- primesti 1% din cumparaturile tale personale + 2% de pe cele ale celor de pe structura

- castigi si de pe pozitiile care se sting cat si de pe sistemul de cariera.. + alte premii, excursii, cadouri, etc :)

- NU ai nimic de pierdut ci NUMAI de castigat :)


Avantajele daca cunosti patroni de firme sau ai tangenta cu firme mai mici sau mai mari:

- daca tu inscrii o firma sau cu ajutorul tau se ajunge la un patron de la o firma si se va inscrie, patronul pe langa ca va inscrie firma, se va inscrie si el ca si client permanent, iar el la randul lui va inscrie toti angajatii, partenerii, etc.. bineinteles TOTI vor fi sub tine :)

- pe langa asta vei avea un anume procent si din tot rulajul care il face acel magazin cu clienti permanenti :)
Pentru orice intrebari, nu ezita sa ma contactezi :) 


Inregistreaza-te si tu, e gratis: http://scnetromania.com/iuliangociu si ai numai de castigat.
scnetrom@gmail.com 

Ce este SCnet? Cat costa inregistrarea?

Întrebări frecvente (FAQ)

Mai jos veţi găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.
Explicarea detaliată a unor termeni, respectiv prezentarea completă a sistemului Shopping Center Network o veţi putea viziona – zilnic cu începere de la orele 19 – în cadrul conferinţelor web accesabile de pe pagina noastră www.scnetromania.com (Conferinta Web).

Ce este Shopping Center Network®?

Shopping Center Network® este o comunitate care îi uneşte pe cumpărători şi comercianţi într-o reţea de cumpărare, în care toţi prezenţi se ajută unii pe alţii.

Cât costă înregistrarea?

Calitatea de membru al Shopping Center Network® este gratuită. Nu există taxă de intrare, nici taxe lunare etc. Tot ceea ce se leagă de calitatea de membru este gratuită şi fără obligaţii. AVEŢI DOAR DE CÂŞTIGAT!
 Există obligaţii la inregistrare?
Nu există obligaţii la înregistrare, nici cumpărături obligatorii, nici termeni limită obligatorii, nu este obligatorie prezenţa la seminarii şi prezentări etc. Dacă însă veţi descoperi în Shopping Center Network® posibilitatea de a face afaceri, atunci vă recomandăm să luaţi parte la trainingurile noastre şi la conferinţele web live. Echipa noastra este plină de idei noi şi prezentatori de clasă!

Ce este activarea biroului web?

Imediat după înregistrare veţi primi automat un e-mail de la Shopping Center Network®, care conţine datele de înregistrare, respectiv un link cu care vă puteţi activa biroul web. Trebuie doar să faceţi click pe linkul respectiv sau să-l copiaţi în căsuţa de căutare.
Activarea biroului web va porni un proces de control pentru a verifica dacă adresa de e-mail şi datele de înregistrare sunt valide.

Unde îi voi găsi pe Partenerii de produse?

Despre Partenerii de produse autohtoni vă puteţi informa pe pagina noastră web www.scnetromania.com, in partea stanga la meniul "Parteneri". Toţi Clienţii permanenţi înregistraţi vor fi anuntati prin e-mail dupa inregistrarea de noi parteneri comerciali.


Dezvoltare internaţională şi Parteneri de produse externi?

Shopping Center Network are un regulament strict cu vedere la aderarea unor ţări. Pentru ca Shopping Center Network să-şi înceapă şi activitatea internaţională este nevoie de oferta potrivită a partenerilor de produse şi un număr suficient de clienţi permanenţi – bazat pe preinregistrare. Firma parteneră locală poate contribui la dezvoltarea economică a ţării respective prin creşterea numărului Clienţilor permanenţi şi a Partenerilor de produse, respectiv a activităţii acestora. Acordul de parteneriat a Shopping Center Network permite ca proprietarii din ţara respectivă să gestioneze liber pe piaţa internă.

Cum voi beneficia de reduceri?

Clienţii permanenţi şi Partenerii de produse, utilizatori ai reţelei Shopping Center Network beneficiază de reduceri după fiecare cumpărare. 1% din această reducere va fi bonificată de Shopping Center Network pentru Dvs. după cumpărare, 4X0,5% va fi comision de recomandare, iar restul va fi virat în contul Dvs. de reduceri.

De ce nu voi beneficia imediat de reducerea de cumpărare?

Deoarece cele mai multe reduceri efective sunt oferite de sistemul Shopping Center Network, veţi beneficia mai curând sau mai târziu de mult mai mulţi bani decât aţi realiza cu reducerea respectivă, deoarece asta este esenţa Shopping Center Network! În loc de 10% reducere veţi putea beneficia de returnarea a chiar 80% din suma cheltuită pe cumpărături!


Cum voi obţine venituri?

În cadrul Shopping Center Network se pot obţine venituri pe mai multe căi, fapt prezentat elocvent de planul de marketing al firmei. Se pot obţine venituri din reduceri, din comisioane de recomandare pe 4 nivele, din PP şi PP Bonus sub formă de cash şi vouchere şi din comisioane de carieră la nivele infinite.

Câţi bani se pot câstiga?

Beneficiaţi de avantaje chiar dacă doar vă faceţi cumpărăturile! Dacă vă alăturaţi în construirea sistemului, atunci depinde de cât timp veţi munci. Pe pagina noastră web veţi găsi materiale audio şi video privind însuşirea sistemului. Consultaţi pagina noastră web şi downloadaţi prezentările noastre Power Point!

Cum pot obţine venituri din Poziţiile Binare (PB)?

Cel mai rapid mod de a obţine venituri în Shopping Center Network este acumularea reducerilor Dvs. din cumpăraturi, şi introducerea de PB din acestea în sistem. Apoi se produce acţionarea PB în arborele binar, pentru a vă produce cash şi vouchere pentru Dvs. Pentru mai multe detalii vedeţi planul de marketing ce se poate downloada de pe pagina naostră web.


De ce este nevoie de Codul Numeric Personal (CNP) în cadrul înregistrării?

În sistemul nostru bonul valoric este un mod de plată, care poate fi folosit atât sub formă printată cât şi online. Pentru combaterea abuzului şi a falsificării este nevoie de identificarea proprietarului bonului, totodată Partenerul de produse trebuie să aibă posibilitatea de a ne identifica pe noi, cumpărătorii, prin prezentarea unuia dintre documentele noastre de identificare. Este mai practic folosirea acestui număr de identificare în locul datei de naştere. Noi vom gestiona numărul Dvs. de identificare şi datele Dvs. personale cu discretia necesara, şi nu le vom dezvălui unei terţe părţi în alte scopuri sau interese.

Cu SCnet Romania iti poti schimba situatia financiara

Este o afacere bazata pe cumparaturile dvs de zi cu zi. Nu sunteti obligat sa cumparati ceva anume. Partenerii nostri Comerciali nationali ( ii puteti vedea pe acest link http://www.scnetromania.com/partneri.php) sunt peste 450 in momentul de fata si sunt din toate domeniile de activitate. Numarul membrilor SCnet creste in fiecare zi. De asemenea si numarul Comerciantilor creste in fiecare zi. Pentru a face parte din comunitatea SCnet nimeni nu plateste nimic (nici Partenerul Comercial si nici Clientul SCnet).
Shopping Center Network Romania (SCnet) afacere fara investitie. Inregistrandu-va gratuit in sistemul SCnet beneficiati de discounturi, bani cash, vouchere si procent % (care poate fi de pana la 60%, acest lucru depinde, de ce discount ofera Partenerul Comercial ales de dvs.) din cumparaturile facute dvs. sau de cei inscrisi de dumneavoastra in SCnet. Sunt 12 cai de castig si nu trebuie sa platiti nimic.

Beneficiile Clientului SCnet - din momentul inregistrarii beneficiati GRATUIT de o pagina web (birou virtual) in care puteti vizualiza persoanele inscrise de dvs. persoanele inscrise de inscrisii dvs, contul de restituire (sumele ce va revin in urma cumparaturile facute de dvs si personele inregistrate sub dvs in SCnet) precum si alte unelte profesionale cu care sa va administrati foarte usor propria afacere. 
Cum  veti primi banii?
Foarte simplu. Din biroul virtual( pagina dvs. web) veti putea emite voucher si directiona catre partenerul comercial la care doriti sa faceti cumparaturi sau ii puteti scoate cash.
Cu SCnet Romania iti poti schimba situatia financiara, deci acum numai de tine depinde, doar tu iti poti hotari viitorul.
Daca te-ai decis, actioneaza.
Inregistreaza-te si obtine calitatea de membru. SCnet este motorul pentru afacerea pe care ti-o doresti.
Inregistrarea se face gratuit click:
Apoi apasa pe butonul roz " Inregistrati-va" 
si completeaza corect toate spatiile.
 
La rubrica " ID Instructor" completeaza  -

119284


si la " Telefon Instructor" - 0722635471
Imediat dupa inscriere verifica-ti link-ul activ de forma celui de sus (dar cu Username-ul ales de tine)

Felicitari.
Acum ai pagina ta gratuita pe care se fac urmatoarele inscrieri la fel de usor.
Parcurge paginiile site-ului , intra in biroul virtual , documenteaza-te atent despre aceasta afacere, apoi stiu ca o sa ai intrebari.
Acum poti incepe sa faci promovare (inscrii membri familiei, toti prietenii, cunostintele, colegii, vecinii, . . etc)
Aţi înscris deja 25 de persoane în SCnet sau sunteţi pe cale să ajungeţi la această cifră?
În acest caz puteţi deveni referent SCnet!
Ca şi referent, înscrieţi parteneri comerciali în sistem şi primiţi comisioane din cifra lor de afaceri.
Seminariile de referenti au loc periodic şi sunt în totalitate gratuite.
În cazul în care sunteţi interesaţi să deveniţi referent SCnet, contactaţi-ne la scnetrom@gmail.com pentru a primi detalii despre seminarul de la sfarsitul lunii.

Tine legatura cu mine.
Iulian Gociu
Tel: 0722.635.471
YM: imofinconsulting

Activezi in sistemul MLM? Caut leaderi pentru retele in toata tara! Nu se cere renuntarea la firma in care activati.

Alatura-te echipei SCNet. Adu-ti familia si prietenii in SCNet pt. a beneficia de avantajele SCNet, care pt. tine negociaza cu magazinele existente pe piata un discount pe care ti-l da tie sub diferite forme. O parte a discount-ului ti-l da in bani lichizi si o parte in bonuri valorice. Ce trebuie sa faci ? Nimic in plus , fata de ce ai facut pana acum ( sa mananci, sa te imbraci , sa alimentezi cu carburanti, sa construiesti etc.) Trebuie sa te inregistrezi GRATUIT SI SA BENEFICIEZI , de discounturile negociate de SCNet pentru tine. Repet totul este GRATUIT . Afli mai multe dupa ce te inregistrezi si apoi intri in contul tau personal. Pentru inregistrare acceseaza link-ul urmator.
http://www.scnetromania.com/iuliangociu
Pentru mai multe informatii contactati-ma . e-mail scnetrom@gmail.com ;

Tel : 0722.635.471 site detalii: http://www.scnetrom.blogspot.com .
Conferinta luni pana vineri la ora 19:30 accesand http://live.meetcheap.com/conference,63273050 cu numele dumneavoastra-inv Iulian Gociu

CINE SUNTEM NOI

Combinand o vasta experienta in domeniul relatiei cu clientii, marketing si publicitate, am creat Shopping Center Network, solutia optima pentru clientii aflati în cautarea unor reduceri si a vanzatorilor aflati in căutare de clienti. Suntem reteaua de cumparatori care se dezvolta cel mai repede, avand la ora actuala peste 46.000 de membri inscrisi in Romania, incepand din 26 octombrie 2010.

In cadrul retelei noastre beneficiati de gratuitatea calitatii de membru, de reducerile speciale oferite de partenerii comerciali si primiti castiguri dupa persoanele inscrise de catre dumneavoastra în sistem.

- Ne-am specializat in dezvoltarea afacerilor partenerilor nostri, pentru obtinerea intai a unor venituri suplimentare si apoi a unui venit permanent pasiv.

- Suntem platiti pentru ca recomandam magazinele partenere.

- Obtinem castiguri fara sa investim sume de bani.

- Nu suntem obligati sa participam la seminarii.Va putem oferi gratuit:

- Conferinte web;

- Plan de afaceri;

- Consultanta;

- Instrumente de promovare;

- Cursuri de instruire;

- DISPONIBILITATEA de a lucra cu dumneavoastra pana deprindeti abilitatile necesare acestei activitati;

Cel mai rau lucru este ca in fiecare zi de salariu sa ti se spuna cat valorezi.

Nu vrei sa iti arati singur valoarea ?

Sa poti castiga oricat de mult, proportional cu munca depusa ?

Stop joc ! Valorifica-ti timpul !

Pentru ca timpul tau sa valoreze intr-adevar mai mult, e bine sa te comporti ca si cand el ar valora mai mult, de aceea ai nevoie de o activitate in afara serviciului.

In primul rand, e bine sa hotarasti de cati bani ai nevoie. Calculeaza in sume fixe.

- Vrei o casa a ta ?

- Vrei ca sotul tau sa nu mai lucreze atat de mult ?

- Vrei sa investesti bani in dezvoltarea copiilor tai ?

- Vrei sa ai venituri suplimentare pentru toate nevoile tale, astfel incat sa nu apelezi la credite ?

Totul reprezinta bani, fa-ti un calcul !

- Pune la bataie 10 ore pe saptamana din timpul tau liber !

- Cauta un sistem sau o afacere prin care sa-ti atingi telurile !

- Permite ideilor noi, partenerilor noi sa te ajute sa obtii sumele de care ai nevoie.

O poti face ! Nu e nevoie decat de un pas, apoi de altul, apoi de altul. Noi suntem dovada vie. Fa primul pas si solicita-ne sprijinul!

CE OFERIM?

O afacere personala FARA risc si potential de crestere nelimitat.

Venituri suplimentare pentru inceput, iar apoi, pentru cei ce doresc sa faca performanta, o afacere full-time.

Activitate independenta, nu loc de munca.

Sistem suport: plan de afacere, instruire profesionala, trainer personal, know-how, logistica.

Inchipuiti-va pentru o clipa ca timpul si banii nu ar reprezenta o problema in viata dvs.

... ca ati putea sa va duceti copiii la scoala sau la gradinita in fiecare dimineata... si ca nu ati fi nevoit sa pierdeti niciun meci, serbare sau eveniment important din viata acestora.

... ca ati putea sa va programati munca in functie de orele de sport sau de activitatile recreative ce va incanta.

... ca mergeti in vacanta si ca va intoarceti cand doriti, nu cand va spune seful ca trebuie sa va intoarceti.

... ca va puteti achita la timp rata imprumutului la masina, la casa si va raman bani restul lunii pentru diverse activitati si chiar investitii.

In sfarsit, inchipuiti-va ca, investind o ora din viata dvs pentru a programa o intalnire cu unul dintre antreprenorii nostri, veti descoperi unul dintre secretele pe care le-ati cautat intotdeauna:

cum se face averea !

TE-AI GANDIT VREODATA CUM AR FI:

- Sa dezvolti propria ta afacere fara niciun risc ?

- Sa ai propria saptamana de lucru de doar 2 zile ?

- Sa muncesti pentru tine si nu pentru seful tau ?

- Sa iti folosesti calitatile personale ca pe un atu ?

- Sa ai parte de venituri suplimentare, direct proportional cu efortul pe care esti dispus sa-l depui ?

- Sa ai parte de un venit permanent, chiar daca te-ai oprit din activitate ?

- Sa colaborezi cu altii pentru a crea avere ?

- Sa-i asiguri copilului tau viata pe care o merita ?

- Sa devii jucator de top care sa ii invete si pe altii sa reuseasca ?

CE ASTEPTARI AVEM DE LA TINE ?

- Adaptabilitate;

- Minte deschisa la oportunitati;

- Rabdare;

- Placerea de a lucra intr-o echipa, respectandu-i regulile;

- 10-12 ore saptamanal din timpul tau;

- Tinuta adecvata;

- Seriozitate si punctualitate;

- Visuri mari.

Faptul ca ai avut curiozitatea sa citesti aceasta pagina ma face sa cred ca esti o persoana care vrea ceva mai mult de la viata.

Daca si tu:

- Crezi ca ai spirit de antreprenor, sau doresti sa te pregatesti in acest sens;

- Crezi in tine si in abilitatile tale unice;

- Esti capabil sa te organizezi si sa ii motivezi pe altii;

- Esti capabil sa muncesti in echipa;

- Iti place sa iti planifici obiective pe care sa le realizezi;

- Esti o persoana perseverenta care isi urmareste telul;

- Esti capabil sa privesti lucrurile in perspectiva;

- Te respecti avand o etica profesionala fara cusur

Atunci te invit sa ne cunoastem!

Nu ezitati sa completati formularul de contact (acest formular il veti gasi la sectiunea Inregistrati-va sau click aici),este o afacere gratuita si nu cred ca veti gasi o alternativa mai buna.

Scapati de vechea mentalitate! Aveti sansa sa alegeti schimbarea.

Scapati de vechea mentalitate! Aveti sansa sa alegeti schimbarea.

Vă invităm să vă alăturaţi conferinţelor noastre web!

______________________

Temele principale vor fi: prezentarea detaliată a posibilităţii de afacere, traininguri motivaţionale, sfaturi legate de construirea de reţea, exerciţii.


Introduceţi numele Dvs.- Iulian G sau IMOFIN la login, lăsaţi liber căsuţa cu parola, porniţi boxele şi alăturaţi-vă nouă!


Accesul in sala se face prin acest link:

http://www.hotconference.com/conference,63273050

Noul orar Conferinte Web:

Luni, Miercuri si Vineri

Interval Orar: 19.30 - 20.15

Tip Conferinta: Avantajele sistemului SCnet

Lector: dl. Radu Laurentiu


Marti si joi

Interval orar: 19.30 - 21.00

Tip Conferinta: Avantajele sistemului SCnet, Sistemul Binar şi Cariera SCNet

Lector: dl. Bogdan Dumitru


Luni si Vineri

Interval Orar: 21.00 - 21.30

Tip Conferinta: MLM Exploziv

Lector: dl. Radu Serban


Miercuri

Interval orar: 20.00 - 21.00

Tip Conferinta: Scoala Colaboratorilor SCnet

Lector: dl. Sabau Alexandru


In cazul in care nu puteti da curs acestor conferinte va invit sa vizualizati prezentarea video inregistrata accesand acest link www.scnetromania.com/iuliangociu la sectiunea galerii 3D.
Pentru eventuale neclaritati legate de SCnet sau de logare ma puteti contacta pe: - adressa de email scnetrom@gmail.com sau ma gasiti oricand la numarul acesta de telefon 0731075582.