Dragi colaboratori, pe langa informatiile postate pe acest blog, esentiala este si participarea in fiecare seara la conferintele WEB, unde fiecare prezentare este importanta si unde veti invata lucruri noi pentru afacerea dvs.!

sâmbătă

SCNET deschide piata din Germania

Germania, venim!

  
Incepand de ieri 9 martie 2012: Promoţie pentru deschidere Germania !!! Nu rataţi ocazia unică sa fiţi prezenti cu pozitii (PP-uri) într-o ţară în care puterea de cumpărare este mai mare de 10 ori decât acasă în România.
Cu 308 lei (in loc de 440) primim 1 PP activ in arborele binar românesc si înca 1 PP activ in arborele binar german. Cumparand 3 PP - uri cu 308 lei in sistemul binar romanesc primiti inca 4 PP - uri in binarul Germaniei.
Vă reamintesc, banii obtinuti din PP-urile dezvoltate pe Germania nu pot fi retrasi cash ci se pot cumpăra doar noi pp-uri până la maturizare 30/30 după care vom putea retrage cash.

Cine nu și- ar dori să trăiască într-o ţară în care puterea de cumpărare este mai mare de 10 ori decât acasă în România? Din păcate, acest lucru este posibil doar pentru puțini oameni , care au cunoştinţe de limbă germană şi curaj să facă acest pas.
 

Însa de ce să nu profităm de cei peste 80 de milioane de germani care vor primi în curând posibilitatea de a devenii membrii a celei mai noi filiale SCNet World. Cu siguranţă printre prietenii şi familia dvs. veţi găsi anumite relaţii cu persoane care locuiesc şi muncesc în Germania, cu cine să vă puteţi dezvolta structura(rețeaua) dvs.

Odată cu debutul fiecărei ţări, se oferă o oportunitate fantastică pentru toţi clienţii, partenerii şi pentru cei care se înregistrează acum în sistem. Fiecare ţară are propriul sistem binar. Fiecare cu 6 clase economice diferite (ex. România are propriul sistem binar cu 6 clase economice, iar Germania va avea un alt sistem binar cu alte 6 clase economice). Clienţii existenţi din Germania
și din ţările deja active, cei care decid să intre în sistem acum, şi care plătesc avansuri pentru cumpărături în ţările care încă nu au fost oficial deschise, primesc un imens avantaj: acestora li se dublează poziţiile!

De exemplu, dacă o persoană din Germania plăteşte acum un avans în România, atunci la deschiderea oficială in Germania, PP-urile se vor divide, dar îşi vor păstra numărul. Mai exact, numărul iniţal de PP-uri se va transfera în Germania, însă acelaşi număr de PP-uri va rămâne şi în sistemul binar din România.

Fiecare poziţie plătită cu o valoare de ex. 220 RON, la maturizare va valora 2200 RON. După transferul în Germania, valoarea depusă poate fi cheltuită ca şi avans (ex. 50 euro in CE I), iar PP-urile la maturizare (500 de Euro in CE I) aduc câ
știguri și în Germania. Singura condiţie impusă, pentru ca acest transfer să fie posibil, este că tot câştigul obţinut din valoarea transferată să fie investit în plata a noi PP-uri. Acest lucru este necesar deoarece poziţiile transferate în noua ţară sunt foarte aproape de rădăcina arborelui binar.

Această oportunitate se oferea iniţial doar celor care activau în ţările în care încă nu a pornit SCnet-ul. Cu toate acestea, am decis să le oferim această şansă şi clienţilor permanenţi din ţările active, ca şi ei să se poată bucura de avantajele acestui sistem. În acest scop, am introdus poziţile promoţionale. Pentru obţinerea unei poziţii promoţionale în clasa economică I, trebuie depus un avans suma de 308 RON. Pentru această sumă se acordă o poziţie în România, iar când va debuta şi Germania, se va aloca un PP în valoare de 50 de Euro, care poate fi cheltuit la partenerii comerciali din Germania dupa prima maturizare a fiecarei pozitii. Poziţia din Germania se va maturiza şi va aduce un câştig de aproximativ 500 de Euro. Mai mult decât atât, se va recunoaşte şi meritul dvs. pe treapta de carieră. În clasa a II-a economică un PP promoţional are valoarea de 924 RON, creând o valoare de 150 EUR in Germania.

Noutate ! Atunci când cineva depune un avans pentru trei PP-uri promo
ționale, va primi al patrulea PP in plus, gratuit, în Germania. Bineînțeles această condiție se referă la clasele economice I și II și se poate multiplica in sensul în care la 6 PP-uri promoționale se vor aloca 2 PP-uri gratuite, la 9 PP-uri promoționale 3 gratuite și așa mai departe …

Deschiderea arborele binar viu Germaniei se preconizează a fi în septembrie 2012, iar până atunci aveţi posibilitatea să câştigaţi dublu! Data limită pentru plată şi pentru plasarea PP-urilor este stabilită pentru 27 aprilie 2012, ora 23.59. Până atunci, PP-urile obţinute în România trebuie să fie plasate în arborele binar românesc.

Pentru plasarea acestor PP-uri promoţionale cand se deschide Germania, vom oferi instrucţiuni pentru cei eligibili, privind condiţiile, la momentul oportun. PP-uril promoţionale nu crează comisioane din parităţi între ele. Însă în momentul în care se plasează cel puţin un PPA, care nu este PP promoţional, sau un PPB, atunci PP-urile promoţionale in
țial plasate vor deveni active şi vor fi comisionate conform planului de marketing. PP-urile promoţionale oferă puncte de carieră, însă nu şi comisioane de structură.

Trebuie profitat de această posibilitate, deoarece în momentul în care arborele binar al unei ţări este foarte tânăr, cu puţin efort, şansele de câştig sunt enorm de mari.

Reduceri şi oportunităţi sunt peste tot, în România, în Germania şi între ele, chiar şi pe drum în Ungaria. Echipa SCnet România vă doreşte distracţie la maxim în câştigarea banilor şi cheltuirea lor pe plan internaţional.


Daca va place ideea de a castiga bani din cumparaturile clientilor germani.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Activezi in sistemul MLM? Caut leaderi pentru retele in toata tara! Nu se cere renuntarea la firma in care activati.

Alatura-te echipei SCNet. Adu-ti familia si prietenii in SCNet pt. a beneficia de avantajele SCNet, care pt. tine negociaza cu magazinele existente pe piata un discount pe care ti-l da tie sub diferite forme. O parte a discount-ului ti-l da in bani lichizi si o parte in bonuri valorice. Ce trebuie sa faci ? Nimic in plus , fata de ce ai facut pana acum ( sa mananci, sa te imbraci , sa alimentezi cu carburanti, sa construiesti etc.) Trebuie sa te inregistrezi GRATUIT SI SA BENEFICIEZI , de discounturile negociate de SCNet pentru tine. Repet totul este GRATUIT . Afli mai multe dupa ce te inregistrezi si apoi intri in contul tau personal. Pentru inregistrare acceseaza link-ul urmator.
http://www.scnetromania.com/iuliangociu
Pentru mai multe informatii contactati-ma . e-mail scnetrom@gmail.com ;

Tel : 0722.635.471 site detalii: http://www.scnetrom.blogspot.com .
Conferinta luni pana vineri la ora 19:30 accesand http://live.meetcheap.com/conference,63273050 cu numele dumneavoastra-inv Iulian Gociu

CINE SUNTEM NOI

Combinand o vasta experienta in domeniul relatiei cu clientii, marketing si publicitate, am creat Shopping Center Network, solutia optima pentru clientii aflati în cautarea unor reduceri si a vanzatorilor aflati in căutare de clienti. Suntem reteaua de cumparatori care se dezvolta cel mai repede, avand la ora actuala peste 46.000 de membri inscrisi in Romania, incepand din 26 octombrie 2010.

In cadrul retelei noastre beneficiati de gratuitatea calitatii de membru, de reducerile speciale oferite de partenerii comerciali si primiti castiguri dupa persoanele inscrise de catre dumneavoastra în sistem.

- Ne-am specializat in dezvoltarea afacerilor partenerilor nostri, pentru obtinerea intai a unor venituri suplimentare si apoi a unui venit permanent pasiv.

- Suntem platiti pentru ca recomandam magazinele partenere.

- Obtinem castiguri fara sa investim sume de bani.

- Nu suntem obligati sa participam la seminarii.Va putem oferi gratuit:

- Conferinte web;

- Plan de afaceri;

- Consultanta;

- Instrumente de promovare;

- Cursuri de instruire;

- DISPONIBILITATEA de a lucra cu dumneavoastra pana deprindeti abilitatile necesare acestei activitati;

Cel mai rau lucru este ca in fiecare zi de salariu sa ti se spuna cat valorezi.

Nu vrei sa iti arati singur valoarea ?

Sa poti castiga oricat de mult, proportional cu munca depusa ?

Stop joc ! Valorifica-ti timpul !

Pentru ca timpul tau sa valoreze intr-adevar mai mult, e bine sa te comporti ca si cand el ar valora mai mult, de aceea ai nevoie de o activitate in afara serviciului.

In primul rand, e bine sa hotarasti de cati bani ai nevoie. Calculeaza in sume fixe.

- Vrei o casa a ta ?

- Vrei ca sotul tau sa nu mai lucreze atat de mult ?

- Vrei sa investesti bani in dezvoltarea copiilor tai ?

- Vrei sa ai venituri suplimentare pentru toate nevoile tale, astfel incat sa nu apelezi la credite ?

Totul reprezinta bani, fa-ti un calcul !

- Pune la bataie 10 ore pe saptamana din timpul tau liber !

- Cauta un sistem sau o afacere prin care sa-ti atingi telurile !

- Permite ideilor noi, partenerilor noi sa te ajute sa obtii sumele de care ai nevoie.

O poti face ! Nu e nevoie decat de un pas, apoi de altul, apoi de altul. Noi suntem dovada vie. Fa primul pas si solicita-ne sprijinul!

CE OFERIM?

O afacere personala FARA risc si potential de crestere nelimitat.

Venituri suplimentare pentru inceput, iar apoi, pentru cei ce doresc sa faca performanta, o afacere full-time.

Activitate independenta, nu loc de munca.

Sistem suport: plan de afacere, instruire profesionala, trainer personal, know-how, logistica.

Inchipuiti-va pentru o clipa ca timpul si banii nu ar reprezenta o problema in viata dvs.

... ca ati putea sa va duceti copiii la scoala sau la gradinita in fiecare dimineata... si ca nu ati fi nevoit sa pierdeti niciun meci, serbare sau eveniment important din viata acestora.

... ca ati putea sa va programati munca in functie de orele de sport sau de activitatile recreative ce va incanta.

... ca mergeti in vacanta si ca va intoarceti cand doriti, nu cand va spune seful ca trebuie sa va intoarceti.

... ca va puteti achita la timp rata imprumutului la masina, la casa si va raman bani restul lunii pentru diverse activitati si chiar investitii.

In sfarsit, inchipuiti-va ca, investind o ora din viata dvs pentru a programa o intalnire cu unul dintre antreprenorii nostri, veti descoperi unul dintre secretele pe care le-ati cautat intotdeauna:

cum se face averea !

TE-AI GANDIT VREODATA CUM AR FI:

- Sa dezvolti propria ta afacere fara niciun risc ?

- Sa ai propria saptamana de lucru de doar 2 zile ?

- Sa muncesti pentru tine si nu pentru seful tau ?

- Sa iti folosesti calitatile personale ca pe un atu ?

- Sa ai parte de venituri suplimentare, direct proportional cu efortul pe care esti dispus sa-l depui ?

- Sa ai parte de un venit permanent, chiar daca te-ai oprit din activitate ?

- Sa colaborezi cu altii pentru a crea avere ?

- Sa-i asiguri copilului tau viata pe care o merita ?

- Sa devii jucator de top care sa ii invete si pe altii sa reuseasca ?

CE ASTEPTARI AVEM DE LA TINE ?

- Adaptabilitate;

- Minte deschisa la oportunitati;

- Rabdare;

- Placerea de a lucra intr-o echipa, respectandu-i regulile;

- 10-12 ore saptamanal din timpul tau;

- Tinuta adecvata;

- Seriozitate si punctualitate;

- Visuri mari.

Faptul ca ai avut curiozitatea sa citesti aceasta pagina ma face sa cred ca esti o persoana care vrea ceva mai mult de la viata.

Daca si tu:

- Crezi ca ai spirit de antreprenor, sau doresti sa te pregatesti in acest sens;

- Crezi in tine si in abilitatile tale unice;

- Esti capabil sa te organizezi si sa ii motivezi pe altii;

- Esti capabil sa muncesti in echipa;

- Iti place sa iti planifici obiective pe care sa le realizezi;

- Esti o persoana perseverenta care isi urmareste telul;

- Esti capabil sa privesti lucrurile in perspectiva;

- Te respecti avand o etica profesionala fara cusur

Atunci te invit sa ne cunoastem!

Nu ezitati sa completati formularul de contact (acest formular il veti gasi la sectiunea Inregistrati-va sau click aici),este o afacere gratuita si nu cred ca veti gasi o alternativa mai buna.

Scapati de vechea mentalitate! Aveti sansa sa alegeti schimbarea.

Scapati de vechea mentalitate! Aveti sansa sa alegeti schimbarea.

Vă invităm să vă alăturaţi conferinţelor noastre web!

______________________

Temele principale vor fi: prezentarea detaliată a posibilităţii de afacere, traininguri motivaţionale, sfaturi legate de construirea de reţea, exerciţii.


Introduceţi numele Dvs.- Iulian G sau IMOFIN la login, lăsaţi liber căsuţa cu parola, porniţi boxele şi alăturaţi-vă nouă!


Accesul in sala se face prin acest link:

http://www.hotconference.com/conference,63273050

Noul orar Conferinte Web:

Luni, Miercuri si Vineri

Interval Orar: 19.30 - 20.15

Tip Conferinta: Avantajele sistemului SCnet

Lector: dl. Radu Laurentiu


Marti si joi

Interval orar: 19.30 - 21.00

Tip Conferinta: Avantajele sistemului SCnet, Sistemul Binar şi Cariera SCNet

Lector: dl. Bogdan Dumitru


Luni si Vineri

Interval Orar: 21.00 - 21.30

Tip Conferinta: MLM Exploziv

Lector: dl. Radu Serban


Miercuri

Interval orar: 20.00 - 21.00

Tip Conferinta: Scoala Colaboratorilor SCnet

Lector: dl. Sabau Alexandru


In cazul in care nu puteti da curs acestor conferinte va invit sa vizualizati prezentarea video inregistrata accesand acest link www.scnetromania.com/iuliangociu la sectiunea galerii 3D.
Pentru eventuale neclaritati legate de SCnet sau de logare ma puteti contacta pe: - adressa de email scnetrom@gmail.com sau ma gasiti oricand la numarul acesta de telefon 0731075582.