Dragi colaboratori, pe langa informatiile postate pe acest blog, esentiala este si participarea in fiecare seara la conferintele WEB, unde fiecare prezentare este importanta si unde veti invata lucruri noi pentru afacerea dvs.!

joi

Cum ma inscriu?

 

Pasul 1. Înregistraţi-vă acum!

Pe această pagină înregistrarea este gratuită. Nu aveţi nevoie decât de o adresă de e-mail validă, de date personale, de identificatorul Shopping Center Network al persoanei care vă recomandă (in cazul nostru ID instructor 119284), şi de un număr exact de telefon mobil (în formatul cerut).

 

Pasul 2. Vă rugăm, studiaţi
conţinutul paginii!

Sistemul/reţeaua noastră nu este prea complicată, dar nici prea trivială. Dacă vă daţi seama de esenţa afacerii, atunci o veţi face mult mai rapid! Iar acest lucru este scopul primordial pentru cei mai mulţi oameni, deoarece nu avem la dispoziţie o perioadă nelimitată de timp.
Recomand următoarele puncte din meniu în atenţia Dvs. [Cum puteţi castiga?]

 

Pasul 3. Adunaţi-vă oamenii…

...Acordaţi puţin timp acestuia!

Înregistraţi în fiecare zi cel puţin două cunoştine de-ale Dvs. Nu este prea greu, deoarece ştim că înregistrarea este gratuită. Încercaţi să-i explicaţi esenţa afacerii! Veţi reuşi, dacă răspunsul va fi: bine, este o afacere genială, vreau să încep imediat! Într-o lună veţi putea înregistra 50 de rude apropiate. Asta e ce se cheamă un start perfect!
ok_multitasker_odmor.jpg

Pasul 4. Copiaţi-vă!

Învăţaţi-i pe prieteni şi rude să facă acelaşi lucru, ce faceţi Dvs. Arătaţi-le un exemplu, ajutaţi-i să înveţe, pentru că dacă Dvs. porniţi cu dreptul, munca investită se va compensa ulterior de mai multe ori. Dacă doresc să vă arăt un exemplu foarte simplu, o folosesc pe următoarea. Să presupunem că Dvs. veţi arăta afacerea Shopping Center Network doar la 5 persoane, iar aceştia la rândul lor la alte 5 persoane, şi aşa mai departe, câţi vor fi doar la cele 4 nivele ale Dvs? Vor fi 5 la nivelul întâi, 25 la nivelul secund (5X5), 125 la nivelul al treilea (25X5), 625 la nivelul al patrulea (125X5). Dacă îi adunăm, atunci vor fi 780 de persoane la primele patru nivele ale Dvs. (5+25+125+625). Dacă ei vor cheltui doar 200 de lei pe lună, atunci Dvs. veţi câştiga doar la prima noastră plată – la cele de 0,5% – nu mai puţin de 780 de lei în fiecare lună (0,5% a 200 lei este 1 leu, iar 1 leu X 780 = 780 lei).
Acum să vedem un exemplu mai avansat! Dacă Dvs. veţi arăta afacerea Shopping Center Network doar la 1 sau 2 persoane pe zi, atunci repejor veţi avea 30 de persoane. Putem presupune că cel puţin 5 din aceşti oameni vor face la fel? Da, se poate calcula astfel. Mai ales dacă îi ajutaţi şi îi îndrumaţi. Să presupunem că ceilalţi, care nu au entuziasmul Dvs. vor recruta doar 5 cunoscuţi. Să vedem acest raport, dacă doar atâţia persoane vor recunoaşte măreţia acestei afaceri! Deci dacă veţi promova cu entuziasm şi stăruinţă această afacere, atunci veţi putea ajunge la următoarele rezultate. Vor fi 30 de persoane la nivelul întâi, dintre care 5 persoane vor face la fel ca şi Dvs., deci la nivelul secund vor fi 275 ((5X30) + (25X5)). Dacă urmărim aceleaşi proporţii în continuare, atunci în grupul Dvs. cele patru nivele vor însuma 15430 de clienţi permanenţi. Dacă rămânem la aceiaşi sumă cheltuită lunar, atunci venitul Dvs. lunar va fi de 15430 lei. Şi ce va fi dacă un client permanent va cheltui mai mult de 200 de lei? Iar această plată este doar una – cea de 0,5% – din planul complet de compensaţii. Nu voi face deducţii matematice complexe pentru Dvs. , dar dacă veţi dori să vă ocupaţi serios cu Shopping Center Network, atunci oricum veţi aloca timpul necesar pentru a face câteva calcule.

 

Pasul 5. Faceţi bani din cumpărăturile Dvs.!

Nu uitaţi că acest sistem genial face posibil ca oricine să-şi facă cumpărăturile mai ieftin, şi sistemul în sine a dovedit deja că în Ungaria este capabil să atragă Partenerii de produse.

 

Pasul 6. Studiaţi şi invãţaţi Afacerea SCnet!

Vizionaţi prezentarea Afacerii SCnet pentru a sti sa povestiţi si altora despre ea. Participaţi si la Conferinţele Web zilnice care va ajuta in dezvoltarea afacerii.


 
Afacerea este simplă, bazându-se pe redirecţionarea puterii DVS. de cumpărare şi pe învătarea altor persoane să facă la fel.
Afacerea dumneavoastră începe cu sprijinul unui îndrumător. Acesta, împreună cu firma IMOFIN CONSULTING vă va ajuta prin metode profesioniste să începeţi şi să construiţi eficient propria dumneavoastră afacere, cum să formaţi o reţea de parteneri de afacere şi cum sa o menţineţi.
 
Afacerea DVS. va continua să se dezvolte pe măsură ce partenerii DVS. vă vor urma exemplul şi vor începe să îndrume proprii parteneri. Multiplicarea este cheia succesului. Datorită efortului conjugat, timpul şi efortul DVS. se multiplică. Rezultatul acestei multiplicări este multiplicarea veniturilor DVS.

 
Forţa afacerii dvs. este pusă în valoare cu ajutorul
sistemului de instruire şi consultanţă oferit de firma de
        consultanţă IMOFIN CONSULTING prin: 
a.      Videoconferinta
                       b.    Cărţi, casete şi CD audio şi video
                      c.   Călătorii de studiu - SCNET DAY
                            d.   Strategii si modele de lucru verificate


 
Cum începeţi afacerea
1.   Recomandat de cineva care este deja partener de afacere
2. Prin inscrierea in afacere, deschiderea paginii de comerţ
electronic personalizate, şi contractul, totul  gratuit .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Activezi in sistemul MLM? Caut leaderi pentru retele in toata tara! Nu se cere renuntarea la firma in care activati.

Alatura-te echipei SCNet. Adu-ti familia si prietenii in SCNet pt. a beneficia de avantajele SCNet, care pt. tine negociaza cu magazinele existente pe piata un discount pe care ti-l da tie sub diferite forme. O parte a discount-ului ti-l da in bani lichizi si o parte in bonuri valorice. Ce trebuie sa faci ? Nimic in plus , fata de ce ai facut pana acum ( sa mananci, sa te imbraci , sa alimentezi cu carburanti, sa construiesti etc.) Trebuie sa te inregistrezi GRATUIT SI SA BENEFICIEZI , de discounturile negociate de SCNet pentru tine. Repet totul este GRATUIT . Afli mai multe dupa ce te inregistrezi si apoi intri in contul tau personal. Pentru inregistrare acceseaza link-ul urmator.
http://www.scnetromania.com/iuliangociu
Pentru mai multe informatii contactati-ma . e-mail scnetrom@gmail.com ;

Tel : 0722.635.471 site detalii: http://www.scnetrom.blogspot.com .
Conferinta luni pana vineri la ora 19:30 accesand http://live.meetcheap.com/conference,63273050 cu numele dumneavoastra-inv Iulian Gociu

CINE SUNTEM NOI

Combinand o vasta experienta in domeniul relatiei cu clientii, marketing si publicitate, am creat Shopping Center Network, solutia optima pentru clientii aflati în cautarea unor reduceri si a vanzatorilor aflati in căutare de clienti. Suntem reteaua de cumparatori care se dezvolta cel mai repede, avand la ora actuala peste 46.000 de membri inscrisi in Romania, incepand din 26 octombrie 2010.

In cadrul retelei noastre beneficiati de gratuitatea calitatii de membru, de reducerile speciale oferite de partenerii comerciali si primiti castiguri dupa persoanele inscrise de catre dumneavoastra în sistem.

- Ne-am specializat in dezvoltarea afacerilor partenerilor nostri, pentru obtinerea intai a unor venituri suplimentare si apoi a unui venit permanent pasiv.

- Suntem platiti pentru ca recomandam magazinele partenere.

- Obtinem castiguri fara sa investim sume de bani.

- Nu suntem obligati sa participam la seminarii.Va putem oferi gratuit:

- Conferinte web;

- Plan de afaceri;

- Consultanta;

- Instrumente de promovare;

- Cursuri de instruire;

- DISPONIBILITATEA de a lucra cu dumneavoastra pana deprindeti abilitatile necesare acestei activitati;

Cel mai rau lucru este ca in fiecare zi de salariu sa ti se spuna cat valorezi.

Nu vrei sa iti arati singur valoarea ?

Sa poti castiga oricat de mult, proportional cu munca depusa ?

Stop joc ! Valorifica-ti timpul !

Pentru ca timpul tau sa valoreze intr-adevar mai mult, e bine sa te comporti ca si cand el ar valora mai mult, de aceea ai nevoie de o activitate in afara serviciului.

In primul rand, e bine sa hotarasti de cati bani ai nevoie. Calculeaza in sume fixe.

- Vrei o casa a ta ?

- Vrei ca sotul tau sa nu mai lucreze atat de mult ?

- Vrei sa investesti bani in dezvoltarea copiilor tai ?

- Vrei sa ai venituri suplimentare pentru toate nevoile tale, astfel incat sa nu apelezi la credite ?

Totul reprezinta bani, fa-ti un calcul !

- Pune la bataie 10 ore pe saptamana din timpul tau liber !

- Cauta un sistem sau o afacere prin care sa-ti atingi telurile !

- Permite ideilor noi, partenerilor noi sa te ajute sa obtii sumele de care ai nevoie.

O poti face ! Nu e nevoie decat de un pas, apoi de altul, apoi de altul. Noi suntem dovada vie. Fa primul pas si solicita-ne sprijinul!

CE OFERIM?

O afacere personala FARA risc si potential de crestere nelimitat.

Venituri suplimentare pentru inceput, iar apoi, pentru cei ce doresc sa faca performanta, o afacere full-time.

Activitate independenta, nu loc de munca.

Sistem suport: plan de afacere, instruire profesionala, trainer personal, know-how, logistica.

Inchipuiti-va pentru o clipa ca timpul si banii nu ar reprezenta o problema in viata dvs.

... ca ati putea sa va duceti copiii la scoala sau la gradinita in fiecare dimineata... si ca nu ati fi nevoit sa pierdeti niciun meci, serbare sau eveniment important din viata acestora.

... ca ati putea sa va programati munca in functie de orele de sport sau de activitatile recreative ce va incanta.

... ca mergeti in vacanta si ca va intoarceti cand doriti, nu cand va spune seful ca trebuie sa va intoarceti.

... ca va puteti achita la timp rata imprumutului la masina, la casa si va raman bani restul lunii pentru diverse activitati si chiar investitii.

In sfarsit, inchipuiti-va ca, investind o ora din viata dvs pentru a programa o intalnire cu unul dintre antreprenorii nostri, veti descoperi unul dintre secretele pe care le-ati cautat intotdeauna:

cum se face averea !

TE-AI GANDIT VREODATA CUM AR FI:

- Sa dezvolti propria ta afacere fara niciun risc ?

- Sa ai propria saptamana de lucru de doar 2 zile ?

- Sa muncesti pentru tine si nu pentru seful tau ?

- Sa iti folosesti calitatile personale ca pe un atu ?

- Sa ai parte de venituri suplimentare, direct proportional cu efortul pe care esti dispus sa-l depui ?

- Sa ai parte de un venit permanent, chiar daca te-ai oprit din activitate ?

- Sa colaborezi cu altii pentru a crea avere ?

- Sa-i asiguri copilului tau viata pe care o merita ?

- Sa devii jucator de top care sa ii invete si pe altii sa reuseasca ?

CE ASTEPTARI AVEM DE LA TINE ?

- Adaptabilitate;

- Minte deschisa la oportunitati;

- Rabdare;

- Placerea de a lucra intr-o echipa, respectandu-i regulile;

- 10-12 ore saptamanal din timpul tau;

- Tinuta adecvata;

- Seriozitate si punctualitate;

- Visuri mari.

Faptul ca ai avut curiozitatea sa citesti aceasta pagina ma face sa cred ca esti o persoana care vrea ceva mai mult de la viata.

Daca si tu:

- Crezi ca ai spirit de antreprenor, sau doresti sa te pregatesti in acest sens;

- Crezi in tine si in abilitatile tale unice;

- Esti capabil sa te organizezi si sa ii motivezi pe altii;

- Esti capabil sa muncesti in echipa;

- Iti place sa iti planifici obiective pe care sa le realizezi;

- Esti o persoana perseverenta care isi urmareste telul;

- Esti capabil sa privesti lucrurile in perspectiva;

- Te respecti avand o etica profesionala fara cusur

Atunci te invit sa ne cunoastem!

Nu ezitati sa completati formularul de contact (acest formular il veti gasi la sectiunea Inregistrati-va sau click aici),este o afacere gratuita si nu cred ca veti gasi o alternativa mai buna.

Scapati de vechea mentalitate! Aveti sansa sa alegeti schimbarea.

Scapati de vechea mentalitate! Aveti sansa sa alegeti schimbarea.

Vă invităm să vă alăturaţi conferinţelor noastre web!

______________________

Temele principale vor fi: prezentarea detaliată a posibilităţii de afacere, traininguri motivaţionale, sfaturi legate de construirea de reţea, exerciţii.


Introduceţi numele Dvs.- Iulian G sau IMOFIN la login, lăsaţi liber căsuţa cu parola, porniţi boxele şi alăturaţi-vă nouă!


Accesul in sala se face prin acest link:

http://www.hotconference.com/conference,63273050

Noul orar Conferinte Web:

Luni, Miercuri si Vineri

Interval Orar: 19.30 - 20.15

Tip Conferinta: Avantajele sistemului SCnet

Lector: dl. Radu Laurentiu


Marti si joi

Interval orar: 19.30 - 21.00

Tip Conferinta: Avantajele sistemului SCnet, Sistemul Binar şi Cariera SCNet

Lector: dl. Bogdan Dumitru


Luni si Vineri

Interval Orar: 21.00 - 21.30

Tip Conferinta: MLM Exploziv

Lector: dl. Radu Serban


Miercuri

Interval orar: 20.00 - 21.00

Tip Conferinta: Scoala Colaboratorilor SCnet

Lector: dl. Sabau Alexandru


In cazul in care nu puteti da curs acestor conferinte va invit sa vizualizati prezentarea video inregistrata accesand acest link www.scnetromania.com/iuliangociu la sectiunea galerii 3D.
Pentru eventuale neclaritati legate de SCnet sau de logare ma puteti contacta pe: - adressa de email scnetrom@gmail.com sau ma gasiti oricand la numarul acesta de telefon 0731075582.