Dragi colaboratori, pe langa informatiile postate pe acest blog, esentiala este si participarea in fiecare seara la conferintele WEB, unde fiecare prezentare este importanta si unde veti invata lucruri noi pentru afacerea dvs.!

sâmbătă

Shopping Center Network Romania

Vreau sa mentionez inainte de a intra in detalii, ca aceasta oportunitate este una unde NU TREBUIE SA DAI NICI UN BAN, TOTUL E GRATIS !!

Este vorba de o firma internationala (SCNet sau Shopping Center Network), care face legatura intre 2 mari entitati:
1 - clientii (care pot fi persoane fizice sau juridice)           
2 - partenerii comerciali (firmele de servicii sau produse)

Mecanismul sistemului este urmatorul:

     SCnet va face contract cu diversi parteneri comerciali din TOATE domeniile de activitate (alimentare,statii peco,supermarketuri,magazine specializate pe diverse produse si servicii), care vor oferi un anumit discount tuturor clientilor care cumpara de la ei. De ce? Pentru ca vor fi direct interesati sa o faca, dar despre asta putin mai incolo.
Din luna noiembrie 2010 au inceput negocierile si semnarea contractelor cu firmele care doresc sa intre in sistemul SCNet. Nu vor fi foarte multe din prima zi, dar intr-un timp nu foarte lung, va fi acoperita toata tara si toate domeniile.
Sa va dau un exemplu: CORA (un supermarket mare la nivel de tara) care sa zicem ca va oferi 10% discount.
Daca tu, client (din sistemul SCNet), vei cumpara de la CORA orice produs (NU esti obligat la nimica)... sa zicem ca iei luna asta de 1000 RON.
10 % din 1000 RON inseamna 100 RON, va plati partenerul comercial firmei noastre SCNet care iti va returna tie 1% din totalul cumparaturilor tale, adica 10 RON. Tu vei plati toti banii cand cumperi, dar te vei identifica printr-un COD (un numar de ID) si cei de la CORA vor contabiliza cumparaturile tale, codul 38668 de ex, a cumparat luna asta de 1000 RON.
Cei 10% care ii ofera CORA, se vor imparti in felul urmator:
- 1 % se intorc la tine, luna urmatoare (deci 10 RON din totalul de 1000RON)
- 1 % merg la SCNet pentru administrare si alte cele (dar daca procentul oferit de firme e mai mic de 4%, SCNet NU ia nimic)
- 2 % merg pe structura in sus .. si iti voi explica imediat despre ce e vorba.
- si restul de 6 %  se intorc tot la tine, sub forma de vouchere de cumparaturi, care se vor strange intr-un cont virtual si se vor distribui sub un sistem Binar. Despre asta mai tarziu...

Sa iti explic ce e cu cei 2%
Odata inscris ca si client in SCNet, vei primi un link (pagina web sau birou virtual) cu numele tau de utilizator, pe care daca il vei da la cunostinte, ei la randul lor se pot inscrie in SCNet (NUMAI prin recomandare se poate inscrie oricine) iar acestia vor fi inscrisi in echipa ta de colaboratori, beneficiind de aceleasi avantaje, disconturi ca si tine.
Ei la randul lor vor inscrie pe altii si tot asa mai departe (bineinteles numai daca vor sa isi extinda echipa)
Avantajul e ca vei primii 0,5% pe viata, din cumparaturile tuturor persoanelor inscrise de catre tine in mod direct, sau persoanele inscrise de catre directii tai si tot asa pe 4 nivele in jos...si crede-ma aici se vor invarti bani foarte frumosi.
Exemplu:
Tu personal inscrii intr-o saptamana 10 persoane, iar toti inscrisii tai iti vor urma exemplul in urmatoarele 3 saptamani, asta insemnand ca la sfarsitul celor 4 saptamani in echipa ta de colaboratori pe patru nivele vor fi spatamana 1=10 persoane, saptamana 2 = 100 persoane, saptamana 3 = 1000 persoane, saptamana 4 = 10000 persoane... si incep cumparaturile...
In medie 1 persoana pe luna cheltuie aprox. 500 Ron doar pe strictul necesar, cumparaturile de zi cu zi (mancare,combustibil...eventual haine dar aici deja vb de sume mai mari decat 500 Ron in total si inca nu am vorbit de un televizor, o mobila si alte produse care le mai achizitionam ocazional)
Aceste 10000 de persoane in luna X cheltuie 500 Ron / persoana = 5000000 Ron
Pentru faptul ca aceste cumparaturi s-au facut datorita tie, prin persoanele inscrise si structura ta din SCNet, vei primii cele 0,5% din cumparaturile totale facute prin sistemul SCNet de catre structura ta, asta insemnand 25000 Ron...NU NU ESTE O GRESEALA DE TIPAR....fa si tu calculul.
De mentionat este ca cei 0.5% NU ii vei lua de la prietenii tai, acei bani sunt platiti de firmele partenere din sistemul SCNet unde ne facem cumparaturile.
In concluzie 0.5 % pe 4 nivele, inseamna exact cei 2% de care iti ziceam ca merg pe structura in sus.

Cum se face contabilizarea cumparaturilor:
Fiecare client, are un ID (ex: 38668) prin care e identificat in sistemul SCNet.
Cand mergi la un magazin sau firma partenera sa cumperi ceva, vei avea si un CARD primit de la SCNet cu care te vei indentifica, sau la magazinele mici care nu vor avea POS-uri adica aceste aparate care citesc acele carduri, te vor nota pe un caiet (ID-ul si suma cumparaturilor din ziua X), ulterior urmand ca sa introduca datele in pagina personala a fiecarui magazin.
La sfarsit de luna, SCNet emite factura tuturor magazinelor cu valoarea discountului oferit in functie de cumparaturi.
SCNet primeste banii si ii distribuie (1% cumparatorilor, 1% ii ramane, 2% pe structura in SUS si restul, tot cumparatorilor sub forma de vouchere)
... Si in fiecare luna, totul se reia :)

 Avantajele inscrerii in SCNet:

- inscrierea este GRATUITA, atat pentru clienti cat si pt partenerii comerciali
- primesti 1% din cumparaturile tale personale + 2% de pe cele ale celor de pe structura
- castigi si de pe pozitiile care se sting cat si de pe sistemul de cariera.. + alte premii, excursii, cadouri...etc.
- pana la urma se va inscrie (aproape) TOATA Romania. Avantajul tau, ca ai ocazia sa fi un deschizator de drum
- NU ai nimic de pierdut, NUMAI de castigat

 Despre Partnerii Comerciali:

      Partenerii comerciali, vor fi din TOATE domeniile de activitate, incepand cu cele prioritare si uzuale (alimentatie, farmacii, utilitati) si continuand cu orice alt domeniu: imbracaminte, incaltaminte, cosmetice, bijuterii, diverse servicii, telefonie mobila, fixa, internet, combustibil, etc.
In cele din urma TOATE domeniile vor fi acoperite de parteneri comerciali.
DAR, nu se vor inscrie TOATE firmele din TOATE domeniile de activitate, pentru a se pastra concurenta care e foarte benefica pentru noi, cumparatorii.
Astfel, se vor inscrie MAXIM 10-15 % dintr-un domeniu de activitate dintr-o zona.
De ex, daca la tine in cartier sunt 10 farmacii, se vor inscrie vreo 2 sau max 3 ... pozitionate in zone strategice, sa nu fie una langa alta.
TOTI partenerii comerciali vor fi alesi cu grija, sa fie firme de calitate, cu produse/servici de calitate, preturi bune si sa fie multumiti clienti de ele.
Avantajele daca cunosti patroni de firme sau ai tangenta cu firme mai mici sau ma mari:
- daca tu inscrii o firma sau cu ajutorul tau se ajunge la un patron de la o firma si se va inscrie, patronul pe langa ca va inscrie firma, se va inscrie si el ca si client, iar el la randul lui va inscrie toti angajatii, partenerii, etc.. bineinteles toti vor fi in ehipa ta.
- pe langa asta vei avea un anume procent si din tot rulajul care il face acel magazin cu clientii lui, NU doar cei inscrisi de tine, ci ORICARE din Romania.

Sa luam un alt exemplu:

- vei inscrie 20 persoane (dar orice persoana fara prea mult stres ar putea inscrie 50-100 pers)
- din cei 20 inscrisi. sa presupunem ca nu toti iti vor urma exemplul, nu se implica atat de mult...si vor inscrie fiecare doar cate 5 persoane...asta inseamna deja 100 persoane ...
- daca si acestia vor inscrie la randul lor cate 5...deja sunt 500 persoane...
- daca si acestia vor inscrie la randul lor cate 5...deja vorbim de 2500 persoane...
In concluzie, pe cele 4 nivele vei avea 2500 persoane...fara prea mult efort, o structura semnificativa
Sa presupunem acum...ca fiecare dintre cei 2500 vor cheltui lunar cate 200 RON...desi unii isi vor lua o mobila sau un LCD...deja sunt cateva zeci de milioane...sau si daca nu vor abuza, pentru cumparaturile de zi cu zi, lunar deja se duc cateva milioane bune...
Deci 2500 oameni x 200 RON = 500.000 RON, rulaju lunar.
Daca tu vei avea 0.5 % din acestia, inseamna ca vei avea un castig lunar de pe structura de: 2500 RON.
Si astea sunt calcule destul de reduse.. dar gandeste-te daca de exemplu tu inscrii 50 persoane si fiecare inscrie cate 10-20 ... sau chiar 50 ...
Fa si tu calculele pentru tine...joaca-te putin cu idea si cu numerele...
Gandeste-te ca aceste castiguri sunt doar din cei 2%...castiguri mari o sa vina si din voucherele de cumparaturi care se genereaza in sistemul Binar...

     Vor incepe seminarii si prezentari in tara...acolo vei putea merge si tu impreuna cu invitatii tai sau iti poti trimite prietenii din alte zone sa vada oportunitatea, sa se inscrie sa devina un colaborator de al tau.
Informatii suplimentare gasesti si pe pagina web de mai jos, unde te poti si inregistra.

www.scnetromania.com/iuliangociuLa fel vei avea si tu un link personal prin care sa inregistrezi si tu pe altii.


Pentru orice fel de intrebari, nu ezita sa ma contactezi.

Esti binevenit in echipa SCNet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Activezi in sistemul MLM? Caut leaderi pentru retele in toata tara! Nu se cere renuntarea la firma in care activati.

Alatura-te echipei SCNet. Adu-ti familia si prietenii in SCNet pt. a beneficia de avantajele SCNet, care pt. tine negociaza cu magazinele existente pe piata un discount pe care ti-l da tie sub diferite forme. O parte a discount-ului ti-l da in bani lichizi si o parte in bonuri valorice. Ce trebuie sa faci ? Nimic in plus , fata de ce ai facut pana acum ( sa mananci, sa te imbraci , sa alimentezi cu carburanti, sa construiesti etc.) Trebuie sa te inregistrezi GRATUIT SI SA BENEFICIEZI , de discounturile negociate de SCNet pentru tine. Repet totul este GRATUIT . Afli mai multe dupa ce te inregistrezi si apoi intri in contul tau personal. Pentru inregistrare acceseaza link-ul urmator.
http://www.scnetromania.com/iuliangociu
Pentru mai multe informatii contactati-ma . e-mail scnetrom@gmail.com ;

Tel : 0722.635.471 site detalii: http://www.scnetrom.blogspot.com .
Conferinta luni pana vineri la ora 19:30 accesand http://live.meetcheap.com/conference,63273050 cu numele dumneavoastra-inv Iulian Gociu

CINE SUNTEM NOI

Combinand o vasta experienta in domeniul relatiei cu clientii, marketing si publicitate, am creat Shopping Center Network, solutia optima pentru clientii aflati în cautarea unor reduceri si a vanzatorilor aflati in căutare de clienti. Suntem reteaua de cumparatori care se dezvolta cel mai repede, avand la ora actuala peste 46.000 de membri inscrisi in Romania, incepand din 26 octombrie 2010.

In cadrul retelei noastre beneficiati de gratuitatea calitatii de membru, de reducerile speciale oferite de partenerii comerciali si primiti castiguri dupa persoanele inscrise de catre dumneavoastra în sistem.

- Ne-am specializat in dezvoltarea afacerilor partenerilor nostri, pentru obtinerea intai a unor venituri suplimentare si apoi a unui venit permanent pasiv.

- Suntem platiti pentru ca recomandam magazinele partenere.

- Obtinem castiguri fara sa investim sume de bani.

- Nu suntem obligati sa participam la seminarii.Va putem oferi gratuit:

- Conferinte web;

- Plan de afaceri;

- Consultanta;

- Instrumente de promovare;

- Cursuri de instruire;

- DISPONIBILITATEA de a lucra cu dumneavoastra pana deprindeti abilitatile necesare acestei activitati;

Cel mai rau lucru este ca in fiecare zi de salariu sa ti se spuna cat valorezi.

Nu vrei sa iti arati singur valoarea ?

Sa poti castiga oricat de mult, proportional cu munca depusa ?

Stop joc ! Valorifica-ti timpul !

Pentru ca timpul tau sa valoreze intr-adevar mai mult, e bine sa te comporti ca si cand el ar valora mai mult, de aceea ai nevoie de o activitate in afara serviciului.

In primul rand, e bine sa hotarasti de cati bani ai nevoie. Calculeaza in sume fixe.

- Vrei o casa a ta ?

- Vrei ca sotul tau sa nu mai lucreze atat de mult ?

- Vrei sa investesti bani in dezvoltarea copiilor tai ?

- Vrei sa ai venituri suplimentare pentru toate nevoile tale, astfel incat sa nu apelezi la credite ?

Totul reprezinta bani, fa-ti un calcul !

- Pune la bataie 10 ore pe saptamana din timpul tau liber !

- Cauta un sistem sau o afacere prin care sa-ti atingi telurile !

- Permite ideilor noi, partenerilor noi sa te ajute sa obtii sumele de care ai nevoie.

O poti face ! Nu e nevoie decat de un pas, apoi de altul, apoi de altul. Noi suntem dovada vie. Fa primul pas si solicita-ne sprijinul!

CE OFERIM?

O afacere personala FARA risc si potential de crestere nelimitat.

Venituri suplimentare pentru inceput, iar apoi, pentru cei ce doresc sa faca performanta, o afacere full-time.

Activitate independenta, nu loc de munca.

Sistem suport: plan de afacere, instruire profesionala, trainer personal, know-how, logistica.

Inchipuiti-va pentru o clipa ca timpul si banii nu ar reprezenta o problema in viata dvs.

... ca ati putea sa va duceti copiii la scoala sau la gradinita in fiecare dimineata... si ca nu ati fi nevoit sa pierdeti niciun meci, serbare sau eveniment important din viata acestora.

... ca ati putea sa va programati munca in functie de orele de sport sau de activitatile recreative ce va incanta.

... ca mergeti in vacanta si ca va intoarceti cand doriti, nu cand va spune seful ca trebuie sa va intoarceti.

... ca va puteti achita la timp rata imprumutului la masina, la casa si va raman bani restul lunii pentru diverse activitati si chiar investitii.

In sfarsit, inchipuiti-va ca, investind o ora din viata dvs pentru a programa o intalnire cu unul dintre antreprenorii nostri, veti descoperi unul dintre secretele pe care le-ati cautat intotdeauna:

cum se face averea !

TE-AI GANDIT VREODATA CUM AR FI:

- Sa dezvolti propria ta afacere fara niciun risc ?

- Sa ai propria saptamana de lucru de doar 2 zile ?

- Sa muncesti pentru tine si nu pentru seful tau ?

- Sa iti folosesti calitatile personale ca pe un atu ?

- Sa ai parte de venituri suplimentare, direct proportional cu efortul pe care esti dispus sa-l depui ?

- Sa ai parte de un venit permanent, chiar daca te-ai oprit din activitate ?

- Sa colaborezi cu altii pentru a crea avere ?

- Sa-i asiguri copilului tau viata pe care o merita ?

- Sa devii jucator de top care sa ii invete si pe altii sa reuseasca ?

CE ASTEPTARI AVEM DE LA TINE ?

- Adaptabilitate;

- Minte deschisa la oportunitati;

- Rabdare;

- Placerea de a lucra intr-o echipa, respectandu-i regulile;

- 10-12 ore saptamanal din timpul tau;

- Tinuta adecvata;

- Seriozitate si punctualitate;

- Visuri mari.

Faptul ca ai avut curiozitatea sa citesti aceasta pagina ma face sa cred ca esti o persoana care vrea ceva mai mult de la viata.

Daca si tu:

- Crezi ca ai spirit de antreprenor, sau doresti sa te pregatesti in acest sens;

- Crezi in tine si in abilitatile tale unice;

- Esti capabil sa te organizezi si sa ii motivezi pe altii;

- Esti capabil sa muncesti in echipa;

- Iti place sa iti planifici obiective pe care sa le realizezi;

- Esti o persoana perseverenta care isi urmareste telul;

- Esti capabil sa privesti lucrurile in perspectiva;

- Te respecti avand o etica profesionala fara cusur

Atunci te invit sa ne cunoastem!

Nu ezitati sa completati formularul de contact (acest formular il veti gasi la sectiunea Inregistrati-va sau click aici),este o afacere gratuita si nu cred ca veti gasi o alternativa mai buna.

Scapati de vechea mentalitate! Aveti sansa sa alegeti schimbarea.

Scapati de vechea mentalitate! Aveti sansa sa alegeti schimbarea.

Vă invităm să vă alăturaţi conferinţelor noastre web!

______________________

Temele principale vor fi: prezentarea detaliată a posibilităţii de afacere, traininguri motivaţionale, sfaturi legate de construirea de reţea, exerciţii.


Introduceţi numele Dvs.- Iulian G sau IMOFIN la login, lăsaţi liber căsuţa cu parola, porniţi boxele şi alăturaţi-vă nouă!


Accesul in sala se face prin acest link:

http://www.hotconference.com/conference,63273050

Noul orar Conferinte Web:

Luni, Miercuri si Vineri

Interval Orar: 19.30 - 20.15

Tip Conferinta: Avantajele sistemului SCnet

Lector: dl. Radu Laurentiu


Marti si joi

Interval orar: 19.30 - 21.00

Tip Conferinta: Avantajele sistemului SCnet, Sistemul Binar şi Cariera SCNet

Lector: dl. Bogdan Dumitru


Luni si Vineri

Interval Orar: 21.00 - 21.30

Tip Conferinta: MLM Exploziv

Lector: dl. Radu Serban


Miercuri

Interval orar: 20.00 - 21.00

Tip Conferinta: Scoala Colaboratorilor SCnet

Lector: dl. Sabau Alexandru


In cazul in care nu puteti da curs acestor conferinte va invit sa vizualizati prezentarea video inregistrata accesand acest link www.scnetromania.com/iuliangociu la sectiunea galerii 3D.
Pentru eventuale neclaritati legate de SCnet sau de logare ma puteti contacta pe: - adressa de email scnetrom@gmail.com sau ma gasiti oricand la numarul acesta de telefon 0731075582.