Dragi colaboratori, pe langa informatiile postate pe acest blog, esentiala este si participarea in fiecare seara la conferintele WEB, unde fiecare prezentare este importanta si unde veti invata lucruri noi pentru afacerea dvs.!

vineri

Intrebari si raspunsuri

- SCNet este o afacere serioasa ?
  Poti gasi SCNet inregistrata pe www.listafirme.ro si de asemenea poti cauta si pe google sau youtube pentru a te edifica.

- Cine ma ajuta ?
Eu personal, linia de indrumatori, seminariile, si
prezentarile online in fiecare zi pentru invitatii tai cu acces chiar din din pagina lor, sau  >direct de aici < 

- Unde pot vedea magazinele partenere?
 In pagina www.scnetromania.com oricine poate vedea partenerii comerciali chiar daca nu este inscris. Acceseaza rubrica "parteneri" de pe partea stanga, apoi "tabel parteneri".

- Am fost la cumparaturi si vanzatorul nu stia nimic despre SCNet.
  Exista situatii cand un nou partener comercial SCNet are  zeci, sute de angajati care lucreaza in ture si referentul inca nu a reusit sa-i instruiasca. Verifica daca respectivul comerciant are afisat la intrare Logo-ul "Partener SCNet". Pentru orice nereguli semnaleaza la info@scnetromania.com sau la indrumatorul tau.

- M-am inregistrat mai demult si nu ma mai pot loga.
  Este foarte posibil sa ai o conexiune slaba la internet si prea multe ferestre deschise. Mai este posibil ca in acel moment sa fie foarte multe accesari si aceasta este de fapt o protectie a serverului. Incearca din nou peste cateva secunde sau minute.

- Pentru ce trebuie CNP-ul ?
  Scnet este inregistrata la Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu numarul 19370.
  Fara CNP nu se poate desfasura o relatie legala intre tine si SCNet. SCNet va plati 16% impozit la stat din toate castigurile tale. Mai multe detalii in www.scnetromania.com > protectia datelor (jos).

- Cum procedez ca sa primesc comisioanele?
  Logheaza-te > informatii utile > descarca > Procedura de retragere comision


- Nu mai stiu parola.
  Apasa butonul "am uitat parola". Vei primi o parola noua.

- Noua parola nu merge.
  Acest lucru se intampla extrem de rar. Daca totusi se intampla, este foarte posibil sa ai o conexiune slaba la internet si prea multe ferestre deschise. Mai este posibil ca in acel moment sa fie foarte multe accesari pe site. De asemenea este posibil ca sistemul sa fie inchis temporar pentru upgrade-uri. Incearca din nou peste cateva minute.

- Unde vad cumparaturile mele?
   Logheazate-te > datelele mele > cumparaturile mele. Alege intervalul de la / pana la si apasa "cautare".

- Am facut o cumparatura si aceasta nu apare in biroul virtual.
  SCNet factureaza in data de 5 si 20 ale lunii. Dupa facturare comerciantul are la dispozitie 8 zile lucratoare pentru achitarea facturii. Verifica mai tarziu. Sau...
  Este posibil ca atunci cand ai dat id-ul sa fi gresit o cifra si cumparatura ta sa apara la o alta persoana sau la un id inexistent. Veifica corectitudinea id-ului tau ori de cate ori faci o cumparatura. Trecet-ti tu personal id-ul pe bonul de casa si da-l vanzatorului sa-l stampileze. Semnaleaza indrumatorului tau orice neregula sau la info@scnetromania.com

- A trecut foarte mult timp de la cumparatura mea si totusi aceasta nu apare in biroul virtual.
  Te rugam sa trimiti dovada cumparaturii tale la info@scnetromania.com sau la indrumatorul tau.

- In dreptul cumparaturii mele in biroul virtual apare: Inregistrat, Facturat sau Realizat. Ce inseamna?
  Inregistrat: Comerciantul a inregistrat cumparatura ta in biroul sau virtual
  Facturat: SCNet a trimis factura comerciantului si urmeaza a fi platita in 8 zile
  Realizat: Comerciantul a achitat factura si comisioanele s-au distribuit conform planului de marketing. Verifica Cont Restituire si Cont Acumulare.

- M-am inregistrat si nu stiu ce trebuie sa fac. Cum aflu mai multe?
  In pagina www.scnetromania.com > Atentie Start gasesti toate detaliile. Vezi filmul de prezentare de la "Galerii 3D" , asista la webconferinte, contacteaza-ti indrumatorul.


- Nu stiu cine imi este indrumator / Nu-mi place indrumatorul meu.
  Iti poti alege orice alt indrumator din linia ta ascendenta. Solocita datele de contact ale indrumatorilor tai la info@scnetromania.com

- Vreau sa merg la SCNet Day. Cum procedez ?
   1.Logare > Informatii Utile > Descarca > Formular SCNet Day .
   2.Completati acest formular, scanati si trimiteti la info@scnetromania.com.
   3.Veti primi factura de la SCNet pe e-mail, o achitati la UniCredit bank.
   4. In maxim 48 de ore verificati existenta banilor in "cont intermediar" dupa care emiteti vaucer: Apasati la Comenzi > bifati Shopping Center Network > Continua > Comanda vaucer online > Continua > Introduceti valoarea vaucerului > Continua > Foloseste > Mai departe pentru verificare > Continua > Accept > Continua > Preluati pdf pe care il scoateti la imprimanta si il prezentati la seminar  ( vezi video http://www.youtube.com/watch?v=1L7hQfnEmSE )

- Ce inseamna Cont Intermediar ?
  Aici vedeti banii dvs incarcati din cash in bani virtuali (pentru vaucere si/sau pp-uri). Pentru a incarca bani in acest cont completati Formular Comanda, trimite-ti-l la info@scnetromania.com si asteptati factura de la SCNet pe mail. Mergeti sa o achitati la UniCredit bank (comision zero). In maxim 48 de ore veti gasi banii in Cont Intermediar

- Ce inseamna Cont Acumulare ?
  Aici vezi banii tai acumulati din toate discounturile ce depasesc 4 %. De exemplu, te-ai cazat la un hotel cu discount 35% si ai platit 100 lei. Tot ce depaseste 4%, in cazul nostru 31 lei, intra in acest cont. In momentul in care ai acumulat 220 lei primesti o "Participare Profit" cate intra in arborele binar si genereaza in timp castiguri pana la 2200 lei, conform Planului de Marketing.

- Ce inseamna Cont Restituire?
  Aici se aduna toate restiturile din cumparatura ta 1 % si din cele 4 nivele formate dupa tine cate 0,5%

- Ce inseamna Cont Comision?
  Aici se aduna toate comisioanele tale cash din sistemul binar (2/2=44ron, 4/4=66ron, 8/8=88ron, etc) si din cairera (6,6ron/punct la nivel 1; 8,8ron/punct la nivel 2, etc) si din comisioanele din binar ale descendentilor tai directi si indirecti pana la infinit. (la nivel unu 7%, la nivel doi 9%, etc).

- Ce inseamna Cont Vouchere?
  Aici se aduna bani exclusiv pentru cumparaturi cu voucher (la fiecare 30/30 primesti 1584 lei sau mai mult, functie de clasa economica in care ti s-a dezvoltat PP-ul respectiv)

- Ce inseamna Cont Avans / Cum cheltuesc avansul ?
  Daca te-ai horatarat sa te activezi  in sistemul binar, toti banii pentru care ai obinut PP-uri devin disponibili aici imediat pentru a fi cheltuiti ca fractii la crearea fiecarui voucher.

-Cum imi vad colaboratorii ?
  Logare > Datele mele > Lista colaboratori > introduceti numarul de linii > Reincarca

- Cum aflu din ce localitate este un colaborator ?
  Logare > Datele mele > Cauta Colaboratori > introduceti numele in campul "cautare" din dreapta si asteptati

- Cum aflu toti colaboratorii dintr-un oras / judet ?
  Logare > Datele mele > cauta Colaboratori > treceti orasul sus > Cautare

- Ce este un voucher si cum se face?
  Ai observat la anumite magazine afisat pe usa diverse tichete cadou gen GustoPass sau de alt tip. In acelasi mod te poti prezenta cu vouchere SCNet emise de tine din biroul virtual. Scoti acest voucher la imprimanta si te prezinti cu el la magazin. Comerciantul primeste unul identic cu aceleasi coduri de siguranta -cifre si litere - si in maxim o zi bancara are si banii in cont. Cheltuiesti acest voucher ca un tichet de masa oarecare. Este valabil doar insotit de cartea de identitate si numarul tau ID scnet.

- Nu am card SCNet. Cum obtin unul?
  Logheaza-te > date personale > Creaza card. Vei primi un fisier in format .pdf pe care il poti scoate la imprimanta si il poti plastifica, sau il poti introduce direct intr-un ecuson tip abonament. Mai poti solicita card de la SCNet la pretul de 5 lei sau indrumatorul tau iti va da un card tip blank pe care trece numele tau, site-ul si id-ul tau. Asemenea "blank-uri" se pot cumpara la set de 100 bucati pret 30 lei.
 Nu cardul in sine este important, ci numarul ID trecut pe el.

- De ce ar semna un comerciant parteneriatul cu SCNet?
  - SCNet va face reclama gratuit acestui comerciant pe site si prin newsletterele trimise cumparatorilor.
  -. Comerciantul va primi un numar de clienti care in alte conditii probabil ca nu l-ar fi cautat niciodata. Clientii multumiti de restituirile banesti SCNet vor recomanda cu caldura acest comerciant.
  -. Prin emiterea de vaucer, comerciantul primeste bani in cont inainte ca clientul sa faca cumparatura. Va avea siguranta fidelitati acestui client si poate folosi deja acesti bani inainte ca clientul sa vina sa-si ia produsele/serviciile respective.
  -. Chiar daca inca nu sunt cumparatori in orasul respectiv, Comerciantul isi asigura un loc asigurat in SCNet. Pentru ca SCNet nu accepta decat 10% din comerciantii dintr-o zona pe un anumit domeniu. Daca o alta firma va dori sa fie in SCNet aceasta va fi acceptata doar daca este la o distanta suficienta incat sa nu o incurce pe cealalta, fie nu va fi deloc. (in orasele mici)
  -. Comerciantul nu risca nimic deoarece nu plateste nimic. Comisionul de publicitate platit catre SCNet (cel afisat pe site +TVA) este achitat din banii clientului si doar dupa ce s-a efectuat tranzactia = eficienta 100%. Nu necesita un buget suplimentar pentru publicitate.
  -. Un comerciant inteligent isi va inscrie gratuit angajatii si parteneri de afaceri in SCNet. In acest mod, chiar daca aparent este o pierdere prin faptul ca va plati catre SCNet procent, patronul va incasa 0,5% din TOATE cumparaturile acestora, ale familiilor lor, ale partenerilor de afaceri, ale clientilor si ale descendentilor lor, pe 4 nivele, orice ar cumpara si de oriunde din SCNet. (vezi prezentarea afacerii- modulul 1)

- Cum devin devin referent ?
  Trebuie sa ai minim 25 de cumparatori inscrisi in echipa ta, directi si indirecti. Vezi cand si unde este urmatorul curs de referenti (vezi Logare > informatii Utile > Seminarii). Pentru a te programa trebuie sa bifezi asta in formular participare la SCNet Day (Logare > Informatii Utile > Descarca > Formular SCNet Day) sa-l scanezi si sa-l trimiti la info@scnetromania.com cu minim 2 zile inainte. Participarea la curs este gratuita si independenta de seminar.

-Ce este mai important? Sa pun PP-uri (pozitii) in sistemul binar sau sa merg la SCNet Day ?
  Amandoua sunt la fel de importante. Totusi, daca ai aceasta dilema mergi mai intai la SCNet Day sa te edifici in privinta afacerii.



Astept mai departe sugestii si alte intrebari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Activezi in sistemul MLM? Caut leaderi pentru retele in toata tara! Nu se cere renuntarea la firma in care activati.

Alatura-te echipei SCNet. Adu-ti familia si prietenii in SCNet pt. a beneficia de avantajele SCNet, care pt. tine negociaza cu magazinele existente pe piata un discount pe care ti-l da tie sub diferite forme. O parte a discount-ului ti-l da in bani lichizi si o parte in bonuri valorice. Ce trebuie sa faci ? Nimic in plus , fata de ce ai facut pana acum ( sa mananci, sa te imbraci , sa alimentezi cu carburanti, sa construiesti etc.) Trebuie sa te inregistrezi GRATUIT SI SA BENEFICIEZI , de discounturile negociate de SCNet pentru tine. Repet totul este GRATUIT . Afli mai multe dupa ce te inregistrezi si apoi intri in contul tau personal. Pentru inregistrare acceseaza link-ul urmator.
http://www.scnetromania.com/iuliangociu
Pentru mai multe informatii contactati-ma . e-mail scnetrom@gmail.com ;

Tel : 0722.635.471 site detalii: http://www.scnetrom.blogspot.com .
Conferinta luni pana vineri la ora 19:30 accesand http://live.meetcheap.com/conference,63273050 cu numele dumneavoastra-inv Iulian Gociu

CINE SUNTEM NOI

Combinand o vasta experienta in domeniul relatiei cu clientii, marketing si publicitate, am creat Shopping Center Network, solutia optima pentru clientii aflati în cautarea unor reduceri si a vanzatorilor aflati in căutare de clienti. Suntem reteaua de cumparatori care se dezvolta cel mai repede, avand la ora actuala peste 46.000 de membri inscrisi in Romania, incepand din 26 octombrie 2010.

In cadrul retelei noastre beneficiati de gratuitatea calitatii de membru, de reducerile speciale oferite de partenerii comerciali si primiti castiguri dupa persoanele inscrise de catre dumneavoastra în sistem.

- Ne-am specializat in dezvoltarea afacerilor partenerilor nostri, pentru obtinerea intai a unor venituri suplimentare si apoi a unui venit permanent pasiv.

- Suntem platiti pentru ca recomandam magazinele partenere.

- Obtinem castiguri fara sa investim sume de bani.

- Nu suntem obligati sa participam la seminarii.



Va putem oferi gratuit:

- Conferinte web;

- Plan de afaceri;

- Consultanta;

- Instrumente de promovare;

- Cursuri de instruire;

- DISPONIBILITATEA de a lucra cu dumneavoastra pana deprindeti abilitatile necesare acestei activitati;

Cel mai rau lucru este ca in fiecare zi de salariu sa ti se spuna cat valorezi.

Nu vrei sa iti arati singur valoarea ?

Sa poti castiga oricat de mult, proportional cu munca depusa ?

Stop joc ! Valorifica-ti timpul !

Pentru ca timpul tau sa valoreze intr-adevar mai mult, e bine sa te comporti ca si cand el ar valora mai mult, de aceea ai nevoie de o activitate in afara serviciului.

In primul rand, e bine sa hotarasti de cati bani ai nevoie. Calculeaza in sume fixe.

- Vrei o casa a ta ?

- Vrei ca sotul tau sa nu mai lucreze atat de mult ?

- Vrei sa investesti bani in dezvoltarea copiilor tai ?

- Vrei sa ai venituri suplimentare pentru toate nevoile tale, astfel incat sa nu apelezi la credite ?

Totul reprezinta bani, fa-ti un calcul !

- Pune la bataie 10 ore pe saptamana din timpul tau liber !

- Cauta un sistem sau o afacere prin care sa-ti atingi telurile !

- Permite ideilor noi, partenerilor noi sa te ajute sa obtii sumele de care ai nevoie.

O poti face ! Nu e nevoie decat de un pas, apoi de altul, apoi de altul. Noi suntem dovada vie. Fa primul pas si solicita-ne sprijinul!

CE OFERIM?

O afacere personala FARA risc si potential de crestere nelimitat.

Venituri suplimentare pentru inceput, iar apoi, pentru cei ce doresc sa faca performanta, o afacere full-time.

Activitate independenta, nu loc de munca.

Sistem suport: plan de afacere, instruire profesionala, trainer personal, know-how, logistica.

Inchipuiti-va pentru o clipa ca timpul si banii nu ar reprezenta o problema in viata dvs.

... ca ati putea sa va duceti copiii la scoala sau la gradinita in fiecare dimineata... si ca nu ati fi nevoit sa pierdeti niciun meci, serbare sau eveniment important din viata acestora.

... ca ati putea sa va programati munca in functie de orele de sport sau de activitatile recreative ce va incanta.

... ca mergeti in vacanta si ca va intoarceti cand doriti, nu cand va spune seful ca trebuie sa va intoarceti.

... ca va puteti achita la timp rata imprumutului la masina, la casa si va raman bani restul lunii pentru diverse activitati si chiar investitii.

In sfarsit, inchipuiti-va ca, investind o ora din viata dvs pentru a programa o intalnire cu unul dintre antreprenorii nostri, veti descoperi unul dintre secretele pe care le-ati cautat intotdeauna:

cum se face averea !

TE-AI GANDIT VREODATA CUM AR FI:

- Sa dezvolti propria ta afacere fara niciun risc ?

- Sa ai propria saptamana de lucru de doar 2 zile ?

- Sa muncesti pentru tine si nu pentru seful tau ?

- Sa iti folosesti calitatile personale ca pe un atu ?

- Sa ai parte de venituri suplimentare, direct proportional cu efortul pe care esti dispus sa-l depui ?

- Sa ai parte de un venit permanent, chiar daca te-ai oprit din activitate ?

- Sa colaborezi cu altii pentru a crea avere ?

- Sa-i asiguri copilului tau viata pe care o merita ?

- Sa devii jucator de top care sa ii invete si pe altii sa reuseasca ?

CE ASTEPTARI AVEM DE LA TINE ?

- Adaptabilitate;

- Minte deschisa la oportunitati;

- Rabdare;

- Placerea de a lucra intr-o echipa, respectandu-i regulile;

- 10-12 ore saptamanal din timpul tau;

- Tinuta adecvata;

- Seriozitate si punctualitate;

- Visuri mari.

Faptul ca ai avut curiozitatea sa citesti aceasta pagina ma face sa cred ca esti o persoana care vrea ceva mai mult de la viata.

Daca si tu:

- Crezi ca ai spirit de antreprenor, sau doresti sa te pregatesti in acest sens;

- Crezi in tine si in abilitatile tale unice;

- Esti capabil sa te organizezi si sa ii motivezi pe altii;

- Esti capabil sa muncesti in echipa;

- Iti place sa iti planifici obiective pe care sa le realizezi;

- Esti o persoana perseverenta care isi urmareste telul;

- Esti capabil sa privesti lucrurile in perspectiva;

- Te respecti avand o etica profesionala fara cusur

Atunci te invit sa ne cunoastem!

Nu ezitati sa completati formularul de contact (acest formular il veti gasi la sectiunea Inregistrati-va sau click aici),este o afacere gratuita si nu cred ca veti gasi o alternativa mai buna.

Scapati de vechea mentalitate! Aveti sansa sa alegeti schimbarea.

Scapati de vechea mentalitate! Aveti sansa sa alegeti schimbarea.

Vă invităm să vă alăturaţi conferinţelor noastre web!

______________________

Temele principale vor fi: prezentarea detaliată a posibilităţii de afacere, traininguri motivaţionale, sfaturi legate de construirea de reţea, exerciţii.


Introduceţi numele Dvs.- Iulian G sau IMOFIN la login, lăsaţi liber căsuţa cu parola, porniţi boxele şi alăturaţi-vă nouă!


Accesul in sala se face prin acest link:

http://www.hotconference.com/conference,63273050

Noul orar Conferinte Web:

Luni, Miercuri si Vineri

Interval Orar: 19.30 - 20.15

Tip Conferinta: Avantajele sistemului SCnet

Lector: dl. Radu Laurentiu


Marti si joi

Interval orar: 19.30 - 21.00

Tip Conferinta: Avantajele sistemului SCnet, Sistemul Binar şi Cariera SCNet

Lector: dl. Bogdan Dumitru


Luni si Vineri

Interval Orar: 21.00 - 21.30

Tip Conferinta: MLM Exploziv

Lector: dl. Radu Serban


Miercuri

Interval orar: 20.00 - 21.00

Tip Conferinta: Scoala Colaboratorilor SCnet

Lector: dl. Sabau Alexandru


In cazul in care nu puteti da curs acestor conferinte va invit sa vizualizati prezentarea video inregistrata accesand acest link www.scnetromania.com/iuliangociu la sectiunea galerii 3D.




Pentru eventuale neclaritati legate de SCnet sau de logare ma puteti contacta pe: - adressa de email scnetrom@gmail.com sau ma gasiti oricand la numarul acesta de telefon 0731075582.