Dragi colaboratori, pe langa informatiile postate pe acest blog, esentiala este si participarea in fiecare seara la conferintele WEB, unde fiecare prezentare este importanta si unde veti invata lucruri noi pentru afacerea dvs.!

sâmbătă

Ce este SCnet? Cat costa inregistrarea?

Întrebări frecvente (FAQ)

Mai jos veţi găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.
Explicarea detaliată a unor termeni, respectiv prezentarea completă a sistemului Shopping Center Network o veţi putea viziona – zilnic cu începere de la orele 19 – în cadrul conferinţelor web accesabile de pe pagina noastră www.scnetromania.com (Conferinta Web).

Ce este Shopping Center Network®?

Shopping Center Network® este o comunitate care îi uneşte pe cumpărători şi comercianţi într-o reţea de cumpărare, în care toţi prezenţi se ajută unii pe alţii.

Cât costă înregistrarea?

Calitatea de membru al Shopping Center Network® este gratuită. Nu există taxă de intrare, nici taxe lunare etc. Tot ceea ce se leagă de calitatea de membru este gratuită şi fără obligaţii. AVEŢI DOAR DE CÂŞTIGAT!
 Există obligaţii la inregistrare?
Nu există obligaţii la înregistrare, nici cumpărături obligatorii, nici termeni limită obligatorii, nu este obligatorie prezenţa la seminarii şi prezentări etc. Dacă însă veţi descoperi în Shopping Center Network® posibilitatea de a face afaceri, atunci vă recomandăm să luaţi parte la trainingurile noastre şi la conferinţele web live. Echipa noastra este plină de idei noi şi prezentatori de clasă!

Ce este activarea biroului web?

Imediat după înregistrare veţi primi automat un e-mail de la Shopping Center Network®, care conţine datele de înregistrare, respectiv un link cu care vă puteţi activa biroul web. Trebuie doar să faceţi click pe linkul respectiv sau să-l copiaţi în căsuţa de căutare.
Activarea biroului web va porni un proces de control pentru a verifica dacă adresa de e-mail şi datele de înregistrare sunt valide.

Unde îi voi găsi pe Partenerii de produse?

Despre Partenerii de produse autohtoni vă puteţi informa pe pagina noastră web www.scnetromania.com, in partea stanga la meniul "Parteneri". Toţi Clienţii permanenţi înregistraţi vor fi anuntati prin e-mail dupa inregistrarea de noi parteneri comerciali.


Dezvoltare internaţională şi Parteneri de produse externi?

Shopping Center Network are un regulament strict cu vedere la aderarea unor ţări. Pentru ca Shopping Center Network să-şi înceapă şi activitatea internaţională este nevoie de oferta potrivită a partenerilor de produse şi un număr suficient de clienţi permanenţi – bazat pe preinregistrare. Firma parteneră locală poate contribui la dezvoltarea economică a ţării respective prin creşterea numărului Clienţilor permanenţi şi a Partenerilor de produse, respectiv a activităţii acestora. Acordul de parteneriat a Shopping Center Network permite ca proprietarii din ţara respectivă să gestioneze liber pe piaţa internă.

Cum voi beneficia de reduceri?

Clienţii permanenţi şi Partenerii de produse, utilizatori ai reţelei Shopping Center Network beneficiază de reduceri după fiecare cumpărare. 1% din această reducere va fi bonificată de Shopping Center Network pentru Dvs. după cumpărare, 4X0,5% va fi comision de recomandare, iar restul va fi virat în contul Dvs. de reduceri.

De ce nu voi beneficia imediat de reducerea de cumpărare?

Deoarece cele mai multe reduceri efective sunt oferite de sistemul Shopping Center Network, veţi beneficia mai curând sau mai târziu de mult mai mulţi bani decât aţi realiza cu reducerea respectivă, deoarece asta este esenţa Shopping Center Network! În loc de 10% reducere veţi putea beneficia de returnarea a chiar 80% din suma cheltuită pe cumpărături!


Cum voi obţine venituri?

În cadrul Shopping Center Network se pot obţine venituri pe mai multe căi, fapt prezentat elocvent de planul de marketing al firmei. Se pot obţine venituri din reduceri, din comisioane de recomandare pe 4 nivele, din PP şi PP Bonus sub formă de cash şi vouchere şi din comisioane de carieră la nivele infinite.

Câţi bani se pot câstiga?

Beneficiaţi de avantaje chiar dacă doar vă faceţi cumpărăturile! Dacă vă alăturaţi în construirea sistemului, atunci depinde de cât timp veţi munci. Pe pagina noastră web veţi găsi materiale audio şi video privind însuşirea sistemului. Consultaţi pagina noastră web şi downloadaţi prezentările noastre Power Point!

Cum pot obţine venituri din Poziţiile Binare (PB)?

Cel mai rapid mod de a obţine venituri în Shopping Center Network este acumularea reducerilor Dvs. din cumpăraturi, şi introducerea de PB din acestea în sistem. Apoi se produce acţionarea PB în arborele binar, pentru a vă produce cash şi vouchere pentru Dvs. Pentru mai multe detalii vedeţi planul de marketing ce se poate downloada de pe pagina naostră web.


De ce este nevoie de Codul Numeric Personal (CNP) în cadrul înregistrării?

În sistemul nostru bonul valoric este un mod de plată, care poate fi folosit atât sub formă printată cât şi online. Pentru combaterea abuzului şi a falsificării este nevoie de identificarea proprietarului bonului, totodată Partenerul de produse trebuie să aibă posibilitatea de a ne identifica pe noi, cumpărătorii, prin prezentarea unuia dintre documentele noastre de identificare. Este mai practic folosirea acestui număr de identificare în locul datei de naştere. Noi vom gestiona numărul Dvs. de identificare şi datele Dvs. personale cu discretia necesara, şi nu le vom dezvălui unei terţe părţi în alte scopuri sau interese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Activezi in sistemul MLM? Caut leaderi pentru retele in toata tara! Nu se cere renuntarea la firma in care activati.

Alatura-te echipei SCNet. Adu-ti familia si prietenii in SCNet pt. a beneficia de avantajele SCNet, care pt. tine negociaza cu magazinele existente pe piata un discount pe care ti-l da tie sub diferite forme. O parte a discount-ului ti-l da in bani lichizi si o parte in bonuri valorice. Ce trebuie sa faci ? Nimic in plus , fata de ce ai facut pana acum ( sa mananci, sa te imbraci , sa alimentezi cu carburanti, sa construiesti etc.) Trebuie sa te inregistrezi GRATUIT SI SA BENEFICIEZI , de discounturile negociate de SCNet pentru tine. Repet totul este GRATUIT . Afli mai multe dupa ce te inregistrezi si apoi intri in contul tau personal. Pentru inregistrare acceseaza link-ul urmator.
http://www.scnetromania.com/iuliangociu
Pentru mai multe informatii contactati-ma . e-mail scnetrom@gmail.com ;

Tel : 0722.635.471 site detalii: http://www.scnetrom.blogspot.com .
Conferinta luni pana vineri la ora 19:30 accesand http://live.meetcheap.com/conference,63273050 cu numele dumneavoastra-inv Iulian Gociu

CINE SUNTEM NOI

Combinand o vasta experienta in domeniul relatiei cu clientii, marketing si publicitate, am creat Shopping Center Network, solutia optima pentru clientii aflati în cautarea unor reduceri si a vanzatorilor aflati in căutare de clienti. Suntem reteaua de cumparatori care se dezvolta cel mai repede, avand la ora actuala peste 46.000 de membri inscrisi in Romania, incepand din 26 octombrie 2010.

In cadrul retelei noastre beneficiati de gratuitatea calitatii de membru, de reducerile speciale oferite de partenerii comerciali si primiti castiguri dupa persoanele inscrise de catre dumneavoastra în sistem.

- Ne-am specializat in dezvoltarea afacerilor partenerilor nostri, pentru obtinerea intai a unor venituri suplimentare si apoi a unui venit permanent pasiv.

- Suntem platiti pentru ca recomandam magazinele partenere.

- Obtinem castiguri fara sa investim sume de bani.

- Nu suntem obligati sa participam la seminarii.



Va putem oferi gratuit:

- Conferinte web;

- Plan de afaceri;

- Consultanta;

- Instrumente de promovare;

- Cursuri de instruire;

- DISPONIBILITATEA de a lucra cu dumneavoastra pana deprindeti abilitatile necesare acestei activitati;

Cel mai rau lucru este ca in fiecare zi de salariu sa ti se spuna cat valorezi.

Nu vrei sa iti arati singur valoarea ?

Sa poti castiga oricat de mult, proportional cu munca depusa ?

Stop joc ! Valorifica-ti timpul !

Pentru ca timpul tau sa valoreze intr-adevar mai mult, e bine sa te comporti ca si cand el ar valora mai mult, de aceea ai nevoie de o activitate in afara serviciului.

In primul rand, e bine sa hotarasti de cati bani ai nevoie. Calculeaza in sume fixe.

- Vrei o casa a ta ?

- Vrei ca sotul tau sa nu mai lucreze atat de mult ?

- Vrei sa investesti bani in dezvoltarea copiilor tai ?

- Vrei sa ai venituri suplimentare pentru toate nevoile tale, astfel incat sa nu apelezi la credite ?

Totul reprezinta bani, fa-ti un calcul !

- Pune la bataie 10 ore pe saptamana din timpul tau liber !

- Cauta un sistem sau o afacere prin care sa-ti atingi telurile !

- Permite ideilor noi, partenerilor noi sa te ajute sa obtii sumele de care ai nevoie.

O poti face ! Nu e nevoie decat de un pas, apoi de altul, apoi de altul. Noi suntem dovada vie. Fa primul pas si solicita-ne sprijinul!

CE OFERIM?

O afacere personala FARA risc si potential de crestere nelimitat.

Venituri suplimentare pentru inceput, iar apoi, pentru cei ce doresc sa faca performanta, o afacere full-time.

Activitate independenta, nu loc de munca.

Sistem suport: plan de afacere, instruire profesionala, trainer personal, know-how, logistica.

Inchipuiti-va pentru o clipa ca timpul si banii nu ar reprezenta o problema in viata dvs.

... ca ati putea sa va duceti copiii la scoala sau la gradinita in fiecare dimineata... si ca nu ati fi nevoit sa pierdeti niciun meci, serbare sau eveniment important din viata acestora.

... ca ati putea sa va programati munca in functie de orele de sport sau de activitatile recreative ce va incanta.

... ca mergeti in vacanta si ca va intoarceti cand doriti, nu cand va spune seful ca trebuie sa va intoarceti.

... ca va puteti achita la timp rata imprumutului la masina, la casa si va raman bani restul lunii pentru diverse activitati si chiar investitii.

In sfarsit, inchipuiti-va ca, investind o ora din viata dvs pentru a programa o intalnire cu unul dintre antreprenorii nostri, veti descoperi unul dintre secretele pe care le-ati cautat intotdeauna:

cum se face averea !

TE-AI GANDIT VREODATA CUM AR FI:

- Sa dezvolti propria ta afacere fara niciun risc ?

- Sa ai propria saptamana de lucru de doar 2 zile ?

- Sa muncesti pentru tine si nu pentru seful tau ?

- Sa iti folosesti calitatile personale ca pe un atu ?

- Sa ai parte de venituri suplimentare, direct proportional cu efortul pe care esti dispus sa-l depui ?

- Sa ai parte de un venit permanent, chiar daca te-ai oprit din activitate ?

- Sa colaborezi cu altii pentru a crea avere ?

- Sa-i asiguri copilului tau viata pe care o merita ?

- Sa devii jucator de top care sa ii invete si pe altii sa reuseasca ?

CE ASTEPTARI AVEM DE LA TINE ?

- Adaptabilitate;

- Minte deschisa la oportunitati;

- Rabdare;

- Placerea de a lucra intr-o echipa, respectandu-i regulile;

- 10-12 ore saptamanal din timpul tau;

- Tinuta adecvata;

- Seriozitate si punctualitate;

- Visuri mari.

Faptul ca ai avut curiozitatea sa citesti aceasta pagina ma face sa cred ca esti o persoana care vrea ceva mai mult de la viata.

Daca si tu:

- Crezi ca ai spirit de antreprenor, sau doresti sa te pregatesti in acest sens;

- Crezi in tine si in abilitatile tale unice;

- Esti capabil sa te organizezi si sa ii motivezi pe altii;

- Esti capabil sa muncesti in echipa;

- Iti place sa iti planifici obiective pe care sa le realizezi;

- Esti o persoana perseverenta care isi urmareste telul;

- Esti capabil sa privesti lucrurile in perspectiva;

- Te respecti avand o etica profesionala fara cusur

Atunci te invit sa ne cunoastem!

Nu ezitati sa completati formularul de contact (acest formular il veti gasi la sectiunea Inregistrati-va sau click aici),este o afacere gratuita si nu cred ca veti gasi o alternativa mai buna.

Scapati de vechea mentalitate! Aveti sansa sa alegeti schimbarea.

Scapati de vechea mentalitate! Aveti sansa sa alegeti schimbarea.

Vă invităm să vă alăturaţi conferinţelor noastre web!

______________________

Temele principale vor fi: prezentarea detaliată a posibilităţii de afacere, traininguri motivaţionale, sfaturi legate de construirea de reţea, exerciţii.


Introduceţi numele Dvs.- Iulian G sau IMOFIN la login, lăsaţi liber căsuţa cu parola, porniţi boxele şi alăturaţi-vă nouă!


Accesul in sala se face prin acest link:

http://www.hotconference.com/conference,63273050

Noul orar Conferinte Web:

Luni, Miercuri si Vineri

Interval Orar: 19.30 - 20.15

Tip Conferinta: Avantajele sistemului SCnet

Lector: dl. Radu Laurentiu


Marti si joi

Interval orar: 19.30 - 21.00

Tip Conferinta: Avantajele sistemului SCnet, Sistemul Binar şi Cariera SCNet

Lector: dl. Bogdan Dumitru


Luni si Vineri

Interval Orar: 21.00 - 21.30

Tip Conferinta: MLM Exploziv

Lector: dl. Radu Serban


Miercuri

Interval orar: 20.00 - 21.00

Tip Conferinta: Scoala Colaboratorilor SCnet

Lector: dl. Sabau Alexandru


In cazul in care nu puteti da curs acestor conferinte va invit sa vizualizati prezentarea video inregistrata accesand acest link www.scnetromania.com/iuliangociu la sectiunea galerii 3D.




Pentru eventuale neclaritati legate de SCnet sau de logare ma puteti contacta pe: - adressa de email scnetrom@gmail.com sau ma gasiti oricand la numarul acesta de telefon 0731075582.